Trébics Zsigmond
Trébics Zsigmond

Bródy nem mondta ki, de régen zene ment ott, ma meg zaj

3 órája
Medveczky György
Medveczky György

Respect!

3 órája
frank457777
frank457777

Bródy nagyon kene

3 órája
Milán Seguin
Milán Seguin

a fehér pólós kezébe kellett volna adni egy asztal lábat egy baltát vagy valamit és nem kellet volna a bv őröknek ott lennie

11 órája
katalin ungvári
katalin ungvári

Hihetetlen hogy egy iskolázatlan ember igy gondolkodik, igy beszél, ilyen szókinccsel rendelkezik, ilyen tárgyilagosan, önuralommal képes húsbavágó dolgokról véleményt alkotni, bámulatos. A halála is ilyen rejtély, mintha nem is ember lett volna olyan érzésem van, ahogy hallgatom a tiszta logikus beszédét. Lejött a földre, példát mutatott és elment, mint aki jól végezte dolgát . Köszönet érte.

Napja
József Vámos
József Vámos

Ez egy igaz ember volt. Ez volt a bűne ezért kellet neki távozni nem lopot nem hazudot

Napja
Szilvia X
Szilvia X

A kocsma kámaszutra elsö pozíciója 😂

Napja
Lajosné Ádány
Lajosné Ádány

Szabad a vásár de csak akivetelezetteknek Én

Napja
Valéria Szeles
Valéria Szeles

Erre is lolo pályázik. NER lovagok szegyeljetek magatokat, lopni csalni tudtok, bibliát olvasni nem. Tíz parancsolat.!!!

Napja
orsós sándor
orsós sándor

......................................hol vannak az igaz barátai Bogdán Lászlónak ?!...................................... tetteteket kell véghez vinni ahogy Lacink tette......................... Hol vannak azok a jóravaló emberek akik ténylegesen Laci terveit támogatnák nem JELENKEZNEK ilyenkor............... de bezzeg ...................nem is mondok erre inkább semmit.......... hol vannak azok az emberek akik ott álltak mellette mig élt Lacinak azok miért nem állnak ki Laci mellet hiszen amit tett nem bűncselekmény volt ha nem jó tett ŐNZETLEN JÓSÁG SEGITSÉG VOLT BOGDÁN LÁSZLÓ ......................akkor most mi a helyzet emberek!?........Kik vagyunk senkik..........szánalmas bagázs az egész egy csapda ...............de ki lehet kerülni minden csapdát csak segitsünk egymá son emberek ahogy Bogdán laci tette...mindenkinek van leke szive nézzünk Laci munkáját vissza mi minden jót tett mi nem tudjuk meg tenni emberek ...................?

Napja
Krisztián Jónás
Krisztián Jónás

Nem ertem mire jò ez miert akar itt mindenki füves lenni? bazdmeg a marihuana maradjon az orvosoknak gyógyítas celjabol de ne azért hogy szívjuk mar baszki...A sok kretenek meg uzenem hogy a cigarettat ne hozza ide mert attól az ember max meg hal jo pár ev mulva tény de nem allok be tole..

Napja
Flash Flashget
Flash Flashget

A pecanak is lottek akkor egy idore itt. Ugy pont 25 evre.

2 napja
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf

Előétel stadion, főfogás atomerőmű, desszert Balaton.

2 napja
Ferencné Orosz
Ferencné Orosz

Mi is nagyon szeretunk oda jarni horgaszni satorozni.Nem szabad a zold teruleteket hagyni hogy elvegyek mar alig van olyan terulet ahol ki lehet kapcsolodni👍👍👍

2 napja
Hanna Joh
Hanna Joh

Sajnos igaza van! Az a baj,hogy az Ország vezetői akik felelősek a mostani állapotokért, azt hiszik,hogy az emberek azért panaszkodnak,mert nincs jobb dolguk. Pedig az egész Ország,legfőként az Állam ,és talán még az unokáink is profitálnának abból,ha MOST olyan körülmények lennének biztosítva,hogy az emberek megélhetése egy Szakma vagy Továbbképzés mellett, ne váljon labilissá.Más Országok akik jóval fejlettebbek nálunk(nem feltétlenül jobbak,de a megélhetési kérdés nem okoz ekkora gondokat) tehát ők egy gyereknek 16-17 éves kortól pontosan annyi pénzt fizetnek egy Szakma kitanulására ,mint egy Felnőtt 25-30-40 évesnek.Tehát ilyenkor sem felnőtt képzésnek nevezik hanem mindenkinek ugyan annyi joga van 16-50 évig új Szakmát kitanulni! 30 éves kor felett ugyan sok egyèb támogatástól elkell búcsúzon az illető,de magára a Szakma végzésre ugyan annyit kap mit egy 16-17 éves. És ez az összeg,nem 20-30 ezer Ft/hó hanem 120 de leginkabb 180.000ft . Persze lehet mondani,hogy több a kiadás is... ez meglehet,de még akkor is bőven meglehet ebből élni,sőt tovább megyek Szakma idő alatt spórolni is lehet. És ha kiválóan teljesítette a Szakmát pár év munka tapasztalat után érettségi hiányában is felveszik Főiskolára!!! Aki nem hiszi tessék nyugodtan utána járni,olvasni! Csak pár év áldozatot kellene hozzunk, a jövő generációjáért ,az Országért. Nem ígérgetni és játszadozni az emberekkel,hiszen egy csapatban vagyunk! Az Állam pontosan ezekkel a képzett Szakemberekkel tudná az Ország színvonalát emelni. És azért ha az Emberek látnák,hogy az Állam azon iparkodik,hogy tényleges segítséget nyújtson,akkor nem lenne ekkora mértékű kivándorlás sem!Mert lenne motiváció! Máról holnapra élni,sajnos nem elég Motiváló. Sem Magyarnak,sem más nemzetiségűeknek. Ha a Szőke,a Vörös,a Fekete,a Barna ugyan abban az Országban született akkor ugyan olyan jogaik legyenek,de éljenek is vele ,ne csak vissza éljenek!

2 napja
Csaba Jónás
Csaba Jónás

Hányinger, azután há....!

3 napja
Janosne Szekely
Janosne Szekely

Az ott lakó emberek kárára nem lehet, nem szabad senkinek gazdagodni. Mindenkinek egyforma joga van!

3 napja
Joszef Meszaros
Joszef Meszaros

En a delbalatonon élek.Itt megy a nemzetkózi vasuti forgalom.A zajszint néha olyan mintha szónyegbombázok jönnènek.Ezt sajnos csak gudomásul vehetjúk.

3 napja
Ernő Pál
Ernő Pál

én gratulálok P.Lászlónak és kívánok sok erőt és kitartást a harcához. Továbbá még azt is kivánom, hogy legyden sikeres a harca a mostani tolvaj, szemét országvezetéssel szemben . P.Ernőné

3 napja
Iren Kutscheidt
Iren Kutscheidt

Kell a betonba a kavics..... hogy fulladnának bele a nagy épitkezesük egyikébe!

3 napja
Iren Kutscheidt
Iren Kutscheidt

Ki a tulajdonos?

3 napja
Tamás Tóth
Tamás Tóth

Megy a kettősmérce!

3 napja
Zoltán Dragos
Zoltán Dragos

❤❤❤❤❤❤

4 napja
József Puzsár
József Puzsár

Milyen érdekes... Most írtam hozzászólást és már el is tünt. Paranormàlis jelenség a neten..

4 napja
Sándor Halász
Sándor Halász

Jogosan védekeznek ellene!

4 napja
Ilona Gal
Ilona Gal

Ossze kene fogni szervezzetek csendes tuntetest, elolanc . Ideje mar kimondani a NEM- t. Tavolbol csak imadkozni tudok

4 napja
lehetek akarki
lehetek akarki

Az igazságnak megvan a maga ábrázata, a maga modora, a maga hangja, és a maga méltósága, Nehéz az embert attól az igazságtól eltéritenj amelyet szeret. Elment a jó remélyük nemjönbe a rossz.A HIT CSODÁKAT MÜVEL

4 napja
Ilona Gal
Ilona Gal

Ja megint utepites!? Hova!? Draga politikusaink kerunk titeket gondoljatok az unokaitokra!!! Ha minde elpusztitotok mit esznek majd PENZT!!!??

4 napja
Levente Szabó
Levente Szabó

Heeeee, állami pénz? 🤔 Emberek pénzén púposkodtak 90 előtt!

4 napja
Ilona Gal
Ilona Gal

Mit akarnak meg elpusztitani!? Ezek sajat anyjukat is eladnak. Szereintem meg is tettek.

4 napja
Levente Szabó
Levente Szabó

😀 Nem kell aligára menni! Sokkal jobb Füreden, Fonyódon

4 napja
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi

@Kriszta Rostás A korrekt szó magyarországon ismeretlen fogalom. A korrupt,na,az igen!

Napja
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás

Zsoca Törincsi Zsolt 58 szabadstrand. A fizetős strandok ár/érték aránya kiváló. A Balaton soha nem volt olcsó, ahogy egyetlen strandbüfé sem az sehol. Te hova jársz a Balatonon, ahol sikerült felháborodnod? Mondjuk sehova ide és ide, de ott minden rendben van. Kb ilyen választ fogok kapni. Az aggódók aggódnak. Én meg boldogan nyaralok a Balcsin. Nem olcsó, de teljesen korrekt, és nagyon szeretem!

2 napja
Zsoca Törincsi Zsolt
Zsoca Törincsi Zsolt

Jó volna, ha ez csak mese volna, de mindent el tudok képzelni és nem,nincs üldözési mániám.

2 napja
Zsoca Törincsi Zsolt
Zsoca Törincsi Zsolt

@Kriszta Rostás Nem vagyok "banda tag" ,nyílván méterre pontosan,vagy akár a napját ennek leírni nem tudom,de ha követitek a Balaton sorsát ( gondolom figyelitek) ,akkor teljesen egyértelmű, hogy lassan az egész tópart és ugye ezzel együtt a tó is az uralkodó személyek kezére kerül. Ezen személyeknek mániájuk a tó melletti lakóparkok építése és a partok elkerítése is. Vannak már olyan szakaszok, amely mellett hosszú percekig mehet az ember autóval ,de nem tud kimenni a partra,mert rengeteg kerítés van .Tudom, régen is volt ez, voltak üdülők, táborok,kempingek stb., azaz régen is el voltak kerítve bizonyos partszakaszok, csak most sokkal nagyobb ütemben,sokkalta több helyen és településeken megszünnek a szabadstrandok ,elkerítenek mindent. Azért írtam,hogy sajnos ez a folyamat folytatódni fog és sajnos ez ellen nem teszünk semmit, az orrunk előtt sajátítják ki a Balatont,mert a nép ,az emberek,mi hagyjuk ezt.

2 napja
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás

Zsoca Törincsi Zsolt Ha nem úgy lesz, na, akkor mi lesz az újabb mese? Füreden hol és mi lesz úgy lekerítve, hogy oda nem mehetnek be emberek? Milyen célra lesz és mekkora partszakasz lekerítve, ami még most bárki által szabadon használható? Fonyódot nem ismerem, azért kérdezem Füredet. Érdekelne, hogy mit tudsz erről. Tudsz-e erről bármi pontosabbat?

3 napja
usernamedefault0000
usernamedefault0000

kiveve sukorot

4 napja
TheScyence
TheScyence

Gyáva népnek nincs hazája (se szabadstrandja).

4 napja
BOB i
BOB i

kipcsak patkányok kiszorítják a magyarokat

4 napja
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás

Te melyik is vagy?

3 napja
Janek vladek
Janek vladek

A Balaton a miénk és megvédjük!

4 napja
Janek vladek
Janek vladek

@Kriszta Rostás Ismerem a mostani balatoni állapotokat kár velem vitázni.

Napja
Janek vladek
Janek vladek

@Kriszta Rostás Te tetteted hogy hülye vagy vagy tényleg az vagy!

Napja
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás

David Paul Érveket hoztam. Nem kell megvédeni senkitől a Balatont. Vannak szabadstrandok, kulturált, megfizethető, régóta, több évtizede fizetős strandok, és ezt semmi és senki nem veszélyezteti. A helyi kakosoknak a mások számára fizetős strand ingyenes. Aki akar megy a strandra, aki nem, nem. De hogy bekerítik majd az egész Balatont, meg hogy se Fonyódon, se Füreden nem lehet majd fürödni, hàt ilyen hülyesèget terjeszteni egy őrület! Janek, aki itt melléd állt, ki tudja, hogy miért, éppen ezt írta, ezt terjeszti. Aki ezt nem hiszi el, arra megharagszik. Egy rettegés azóta az életem, hogy jön Janek, és haragszik. Jaj! Te meg a kétszintes ház? Na, az se semmi, bár nem az én problémám. Nagy egymásratalálás volt ez: a bekerített Balaton és a kétszintes példabeli ház! Igazán épületes!

Napja
David Paul
David Paul

Hát nem vagy valami éles kés kedves Rostás :) Legyen szép napod, meg igazad. :)

Napja
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás

David Paul Én nem gondoltam mindjárt, hogy tévedsz, de igen, most már gondolom.

Napja
Janek vladek
Janek vladek

A Balaton a Magyar nemzeté nem pedig a Korcs Fideszé! Balatonaligarha.

4 napja
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás

Janek vladek Vannak tehát szabadstrandok, kedves Janek. Menj a Balatonra, ha szeretnél, fürödhetsz belépő nélkül. Ennyi. Na, ezt vajon elolvasod-e? A szabadstrandokról küldött linkejet megnyitottad-e, kedves Janek? Nem? Igen? Mi a helyzet, kedves Janek?

Napja
Janek vladek
Janek vladek

@Kriszta Rostás Ki hisztizik Jó aszszony! Más szó nem szerepel a szókiincsieid között ?

Napja
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás

Janek vladek Mi van, nem olvasod a választ, csak megy a hiszti?

Napja
Janek vladek
Janek vladek

@Kriszta Rostás Mi van nincs válasz ?

Napja
Janek vladek
Janek vladek

@Kriszta Rostás Sorold föl légyszíves az 58 -ból legalább húsz olyan strandot amely szabad strandként üzemel.

2 napja
Szécsi Lajos
Szécsi Lajos

Kíváló hangminőség/keverés :)

4 napja
Aba Sámuel
Aba Sámuel

@Péter Solymosi Nézz borbásmarcsit ő lágyan duruzsol a semmiről :).

7 órája
Péter Solymosi
Péter Solymosi

Borzasztó, egyik pillanatban semmit se hallani, majd hirtelen: ZÁJ ZÁJ ZÁJ ZÁJ!!! A hangmérnök/technikus úr részeg volt mint a disznó vagy mi történt? :D Direkt szívatják az olvasókat XD

4 napja
Emma Kiss
Emma Kiss

Itt akkor most nincs korona? Nem fognak írni két hét múlva a 444-en egy cikket, hogy ezen a tüntetésen több ezren lettek koronások? Mikor a Deák téri késelés miatt volt MEGEMLÉKEZÉS, akkor nagyon hőbörögtek, hogy hogy is mernek kimenni mikor járvány van. Aki ezek után bármit is elhisz a baloldali médiának, az tényleg hülye. Dühítően ostobák vagytok, vagy csak nem akarjátok látni, hogy se járvány nincs, se független média, nem csak Magyarországon, hanem sehol a világon.

4 napja
Ferenc Lázár
Ferenc Lázár

Nos, KDNP mi a vélemény? Ennyi a hozzáállásotok az országhoz! Kit is képviseltek? Kinek az érdekeit képviselitek?Ugye, ugye, kilóg a ló láb! Szégyelhetitek magatokat!

4 napja
Tamás Vogl
Tamás Vogl

Végülis minek kell leváltani, ha rossz döntést hoz. Az ilyen fél megoldások miatt merik az ehhez hasonló dolgokat csinálni a lakossággal.

4 napja
Alkot Alkotman
Alkot Alkotman

2012 és 2014 között a kollaboránsá vált "ellenzék" folyamatos árulást megvalósító FALAZÁSA (a törvényesség látszatának szándékos keltése, a kötelességük megtagadása) MELLETT a teljes jogászi "elit" (szarkupac) is elárulta a magyar népet azzal, hogy PONTOSAN TUDTÁK, hogy a teljes országgyűlés (ellenzékestül) illegalitásba vonult és az összes csaló, a magyar népet megfosztotta az önrendelkezésétől, sőt a saját államától, az alapvető jogaitól és a vagyonától, MÉGSEM TETTEK SEMMIT, PEDIG TUDTÁK, hogy TÖRVÉNYBELI KÖTELESSÉGÜK FELLÉPNI ELLENE! A megoldás pedig továbbra is ugyanaz: Helyre kell állítani az alkotmányos rendet, ameddig még lehet! Ameddig még nem formáltak minket teljesen tökéletes haszonállattá, aki már nem tudja ezt megtenni.....

4 napja
Alkot Alkotman
Alkot Alkotman

Az Alaptörvény érvénytelen, akik 2012 óta működtetik a magyar állam intézményrendszerét, mind csaló-bűnözők. Itthon a látszólagos "kormány" nem hogy haszontalan, hanem nagyon is hasznos, csak épp nem nekünk, mert ELLENÜNK, magyarok ellen van!

4 napja
Maria Horvath
Maria Horvath

Jogos lenne! A Balaton nem elado senkinek.

4 napja
Gyula Szoták
Gyula Szoták

Kár volt így leadni a felvételt. Úgy vettem észre a hölgy nem volt bekötve az autóban.

4 napja
Világ Figyelő HírMagazin
Világ Figyelő HírMagazin

Szerintem hagyni kellene mindent szabadon. Had legyen az egész Balaton, szutykos lepukkant sással benőtt gizes gazos gazdátlan pícsó. Akkor majd mindenki oda menne nyaralni ... Jaaaa nem. Senki.

4 napja
Péter Solymosi
Péter Solymosi

Kell jó pár területet fejleszteni, továbbá sok az olyan partszakasz ahol közvetlenül lepukkant, elhanyagolt, benőtt néhai pártüdülők, titkári nyaralók vannak amik manapság nádas funkciót látnak el, sok az illegális stég, különösen a déli parton, sok az illegálisan beépített és belvízveszélynek kitett terület amit felül kellene vizsgálni, továbbá fejleszteni kell a partszakaszt , hogy vonzó legyen a külföldi turistáknak is, mert ebből van a valódi bevétel ha már milliárdok mennek rá. Azonban a tónak tiszteletben kell tartani a tájvédelmét is, nem szabad átesni a ló túloldalára, van egy öntisztuló mechanizmusa amit a nádasok, mocsaras területek látnak el, tehát bármilyen további beépítésnél vízügyi szakemberek véleménye az elsődleges, hogy a tó minél több generációnak boldogságot jelentsen.

4 napja
Világ Figyelő HírMagazin
Világ Figyelő HírMagazin

@cocola119 Tipikusan ellenzéki, kontraproduktív nagyképűsködés ... '22-ben megint sírhattok...

4 napja
cocola119
cocola119

Tipikus,ostoba,fideszes "nem érvelés".

4 napja
Krisztián Kőrösi
Krisztián Kőrösi

Egyszerűen gyönyörű ilyen értelmes vitát látnom kis hazánkban. Most nagyon büszke vagyok magyarként. :)

5 napja
subi fori
subi fori

Egy tavat nem lehet megvenni! Lölő: Fogd meg a söröm

5 napja
bodza889
bodza889

A 70-es évektől kezdve a magyar színházat a Zsámbéki-Ascher-Székely és köre uralta. Ez tény.

5 napja
Levente Szabó
Levente Szabó

Dikk heeee, nem lesz bánya, és a bánya létesítési miatt nincs bocsánat a település polgármesterének! Nem szereti a települést ez a polgármester és helyettese ha fű alatt egyezjednek és nem írják sehova hogy konkrétan ezt és ezt akarjuk megbeszélni a lakossággal! Gerinctelen település vezetés az ilyen! 😠

5 napja
Magdi Foldi
Magdi Foldi

Sebaj ugyis mindegy a vegidoket eljuk az irasok beteljesednek egy napon bummmm a bolygonak es talan valahol mashol folytatjuk

Napja
Levente Szabó
Levente Szabó

@Gyula Édes Orbánnak kellene szólni és Ádernak. Áder amúgy is küzd a zöld Magyarországért!

4 napja
Gyula Édes
Gyula Édes

Nagyon szomorú vagyok. De talán addig feszíti a húrt ez a gátlástalan rabló banda, amíg elszakad. Fogjatok össze! Fogjunk össze!

5 napja
Levente Szabó
Levente Szabó

Dikk ezt a fasz Magyarországot! 😠 Nem számít senkinek az élővilág? 🤔 😲 Kurva bánya geci! 😠 Szép területet elbaszni... 😠

5 napja
Maria Horvath
Maria Horvath

A banya megnyitasa mindig kornyezetkarosito! Duna mellett nem szabad! Milyen hatasvadasz az aki.ezt megengedi! A.termeszet mindenek felett ! Ne engedjetek!

5 napja
Gabor Pok
Gabor Pok

Ezeknek semmi se szent mindent szétverni eladni.Szomorú áruló politikusok...

5 napja
Laszlo Nagy
Laszlo Nagy

ez mekkorra egy fogyatéos..

6 napja
Ferenc Agardi
Ferenc Agardi

Okos. oylan helyen kommunikálnak ahol nem olvassák őket és meg vannak lepődve hogy nem reagáltak rá az emberek.. Ki kell tenni a falu főterén óriás plakátra hoyg 8 percenként teherautó meg reggel 6 tól este 6 ig bánya zajok a kertes házak mellett. És akkor hamarabb reagálnak az emberek ha el jut hozzájuk a hír. Nem "el nem küldött levelek" ben. omg és az a kifogás hogy korábban nem volt kifogás amig csak ott lehetett rola értesülni ahol senki sem olvassa.

6 napja
Melinda Paré
Melinda Paré

Szomorú vagyok, hogy már fizikailag nincs közöttünk. Hiszek a szellemiségében, az itt maradt és müködni fog. Köszönöm, hogy megszületett. Ölekem az édesanyját és a családja minden tagját. Bátorsággal fussák be az utat ami vár rájuk. Szeretettel .....

6 napja
attilamaradi
attilamaradi

Hatalmas EMBER volt. Isten nyugosztalja!

6 napja
NYEEENYEEE REEE
NYEEENYEEE REEE

Mocskos fidesz ez melyik NER lovagé lesz ?

6 napja
József Puzsár
József Puzsár

@carvingski.hu meglesz. Ha megtalálom... Vagy veszek egyet esetleg irány a könyvtár. A neten màr néztem.

2 napja
carvingski.hu
carvingski.hu

@József Puzsár Akkor vedd elő a latinkönyvedet! 😉

2 napja
József Puzsár
József Puzsár

@carvingski.hu biztos... Akkor megbuktatom a latin tanáromat. Vagy magamat...

2 napja
carvingski.hu
carvingski.hu

@József Puzsár Cui prodest helyesen.

3 napja
József Puzsár
József Puzsár

Arról miért nem esik szó, hogy kik ennek a létrehozandó bányának a tulajdonosai? Feltételezem nincs ott nyaralójuk. Qui prodest? Kinek áll érdekében? Hány "bányászfaluban" kell még megrepedt falú házat làtni? Van erre elég példa az országban? Akinek fúrt kútja van köteles bejelenteni és meghatározott összeget fizetni a kivett víz után. Akkor is ha majd eltünik a víz s használhatatlanná válik a kút? Akkor is lerombolnák a homok-löszfalakban költő költöző madarak fészket, ha fészkenként kormányzati a eu-s pénzekből fejkvótát "fészek támogatást" lehetne felvenni tisztelt alpolgármester úr? Azt még nyírni, gondozni sem kellene mint a meg nem valósult golfpályát. Kitartás Marótiak, csak minél hangosabban, hogy mindenhol meghalljàk "Nem hagyjuk...". Jaaa... Na és kié az adott szóban forgó földterület? Csak még egyszer: "Qui prodest?"

4 napja
Kata River
Kata River

I love young people 🇺🇸🇭🇺❤️🧡💛💚💙💜🖤

6 napja
Tamás Tóth
Tamás Tóth

Then, you are the best!

6 napja
Botond Hohner
Botond Hohner

DK = dj kurvaország

7 napja
HunRenton
HunRenton

Hogy nem szakad rá a plafon a sunyi alpolgármesterre! Eszem megáll.... A dunaparti üdülőkbe 50 éve nem képes az önkormányzat (korábban tanács) bevezettetni a vizet, ezért használ mindenki fúrt kutat. Kényszerből, nem hobbiból. De adót persze minden nyaraló tulajdonos fizet az önkormányzatnak.... És ahhoz is van eszük, hogy a lakosok (és a nyaraló tulajdonosok) háta mögött egy újabb bányát megnyissanak. Nem golf pályát, nem evezős pályát a már korábban kikapart hatalmas öbölben, mint ahogy arról korábban szó volt,. Nem, azzal a turizmus fejlődne, ahhoz szervezés kéne stb. Nem, inkább minősítsük át, és legyen bánya! Gratulálok! És amúgy tényleg, miért mondott le a polgármester 3-4 nappal az ügy nyílvánosságra kerülése után, ha ugyan minden olyan szépen rendben volt, mint ahogy a mélyen tisztelt tisszességes alpolgármester úr állítja?

7 napja