L SZULTÁN FÉNYKARDJA
L SZULTÁN FÉNYKARDJA

2011 Audi A6 Avant 3.0TDI 3xS-line, 220 ezer kilométerrel 12 ezer euróért reális lehet? Ismerőstől aki tudom hogy vigyázott rá, nem 30 ezrenként cserélt olajat stb. Illetve mennyire rizikós ennyi km-rel ezt a típust venni? Automata váltós amúgy amit néztem.

2 órája
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf

a kssszenon, jó f.ssszán világit, csak kiba..od a szemben jövő szemét. Istenem, az utóbbi 1-2 évben be sokszor találkozni ilyen Kínából rendelt szarokkal.

2 órája
Galantai Thomas
Galantai Thomas

Azért a Diesel 13,5 város, 8-11l autópálya elég vicces. Egy kortárs, 2009-es CLS500-al (5,5l V8 Väth tuning, 435le) város : 13-17, autópálya 140kmh, 9,5 160-180 13L.

2 órája
zsolt timko
zsolt timko

Elektromos Auto volt mar?

2 órája
lászló daróczy
lászló daróczy

Ja sikerült megint egy jó kis rendőr ellenes hangulatot keltő videót összehozni, mindenkinek van nagyon jó véleménye, megy a fűnyíró elv, - valaki egy dolgot elmagyarázhatna, - Olaszországban, ha átmész a piroson, nem biciklivel, - hanem autóval, útkereszteződésben, a rendőr konkrétan nem törődik vele, kb. annyi mint amikor éjszaka sárgára állítják a lámpákat és ha nincs gond, akkor senkit sem érdekel, ez arra neveli az autóst, hogy mindig figyeljen, - nincs védett út, nincs piros lámpa, - mindig figyelni kell. Hollandiában egy vidéki városban kísérleti jelleggel, kikapcsoltak minden közl. lámpát egy hónapon keresztül, - csökkentek balesetek, miért? mert figyeltek az emberek. Nyilván a pizzafutár is azért jár robogóval, hogy odaérjen a meleg pizzával, ami autóval egyébként lehetetlen volna, valószínű nem fog a busz elé kihajtani, a záróvonal viszont életveszélyes, jól meg kell büntetni, na meg a biciklist is, hány ember életét sodorta veszélybe, úgy gondolom ez a videó, pont szembe megy a deffenzivitással, már ha lehet ilyenről beszélni... szerintem ebben a videóban kurvául örültek a bicajosnak, meg a robogósnak, találtak két hátborzongató esetet, de ha ez így van, akkor a Nissanos-nak egy milliót kellet volna csöngetni és akkor nem tudta volna a fodrászt kifizetni, ahova sietett....

3 órája
N. Grósz
N. Grósz

Ja de tökéletes a japán... 100 ezernél elszakad a lánc. Ezek is ugyan olyan fogalalkozósak mint bármelyik más márkánál. Ha csak nem vmi szívó benzines japánt vesznek de az is rohad és ocsmány a műszerfal általában...

3 órája
Jorgosz Bacsosz
Jorgosz Bacsosz

Te amolyan szakértő-féleségnek tűnsz.

2 órája
Jorgosz Bacsosz
Jorgosz Bacsosz

@alfonz senki Ostoba.

2 órája
alfonz senki
alfonz senki

A japó autó ugyanolyan fos mint a többi, de cserébe még igénytelen, ízléstelen fos is.

3 órája
Boldi Festő Hegedűs
Boldi Festő Hegedűs

Sztem a tulaj egy retro csaszar

4 órája
Márton Szabó
Márton Szabó

en is ugy latom

3 órája
Sándor Sárközi
Sándor Sárközi

Ja, hogy dízel és úgy eszik 13 litert városban, meg 8-11-et országúton? Az szép :D

4 órája
TheMereza
TheMereza

Nagy, nehéz bodega, nagy motor. Ennyit eszik mindegyik. A céges Isuzu pickup autópályán 15-17 körül evett. Miskolc oda-vissza majdnem egy tank.

2 órája
Ciao Italia
Ciao Italia

Az is egy taktika, hogy az ember vesz occón egy friss műszakis sza.. illetve gépjárművet, aztán a végén leadja bontani, vagy alkatrésznek, majd repeat.. Csak akkor a 250ezer az drága. Max 200. Mert az átírás is mindig hozzájön, igaz műszakira meg nem hordja. Csak az a baj, hogy soha nincs egy jó, tuti megbízható autód és 2-3 kör után elunja az ember a keresgélést, meg a kreténekkel való csevejt.

4 órája
Norbert Kaszonyi
Norbert Kaszonyi

Nepper mit iszik?

4 órája
Tamás Fodor
Tamás Fodor

a 2 nappal ezelőtti cikkben meg elvileg az X5 xdrive 45e komputer többet mutat fogyasztásnak, mint amennyi valójában ... most akkor hogy van ez?

4 órája
legionnaire
legionnaire

Én sem hittem a gyári fogyasztást (4 m - os autóm van nem lehet egy lapon említeni ezekkel a gépekkel ), de a gyár által megjelölt fogyasztással sőt, olykor kevesebbel megyek. Persze nem versenyek, m nem is lehet vele 1.6 szívó benzin és működik. 4,5-5,4😂

4 órája
Totalcar.hu
Totalcar.hu

A Totálkár kártörténeti ellenőrzőrendszerrel az utóbbi húsz év magyarországi biztosítóktól, kárszakértőktől és javítműhelyektől származó javítási kalkulációs adataiból kereshetsz. A rendszer használata ingyenes, ha az alvázszám megadásával nem talál semmit az autóról, ha viszont igen, autónként 3990 forintba kerül a lekérdezés. Kattints ide és már írhatod is az ellenőrzésre szánt autó alvázszámát: bit.ly/totalkar_yt

4 órája
Zsolt Kálé
Zsolt Kálé

Japán! Ennyi

4 órája
Tamás Elmont
Tamás Elmont

Hát a tulaj elég pöc*. Mondom ezt úgy h én erőmérőben voltam a kicsi japán IS250-el, én is szeretek beszélni, de belepofázni nem kéne a másik mondandójába.

4 órája
Máté Fazekas
Máté Fazekas

Nyugtassatok meg, hogy az autón van ködzáró!

4 órája
László Haljárszki
László Haljárszki

Kimaradt a beleszakított csavar

4 órája
firka firkus
firka firkus

Mitsubishi egyet tud, de azt nagyon: rohadni. Nem tudom mit éreznek azok az emberek akik az autójukhoz öltöznek de egészségükre.

4 órája
Őrni Burka
Őrni Burka

2012 hyundai i30 ll 1.4 benzin Varrógép hang, kattog csattog👎

5 órája
bamlizoli
bamlizoli

Csodálom Főnök úr türelmét

5 órája
Gábor Zsigmond
Gábor Zsigmond

Én már sok videó óta csodálom sajnos. :D

17 perccel
Dániel Szakács
Dániel Szakács

Épp most akartam ilyet venni hobbyzni, kutyázni, kisboltbajárni, csak rövidet. De így hogy ebben sem bír ki annyit sem a lánc mintha szíjas lenne, 5x drágábbért, le is mondtam róla.

5 órája
Zsolt Zombory
Zsolt Zombory

stabpálca állapota?

5 órája
Zoltán Kovács
Zoltán Kovács

7:17-nél mi az a lesajnáló pillantás?

5 órája
Prymag Prymag
Prymag Prymag

Máig kedvenc égéstér adás számomra...Az XJR egyik kedvencem ma is,jómagam ZRX Kawasakival járok...🙂Egyszer urak kicsit kivesézhetnétek a japán Classic Nakedeket...Tudom Zombie csinált teszteket róluk,ZRX/GSX stb...Az Inazuma teszt is szuper volt

5 órája
Té Té
Té Té

Sziasztok! Fiat freemont tulajdonosok.. nagyon megnéznék egy ilyen videót :)

5 órája
Ernő Kővári
Ernő Kővári

Nekem 2003-as van 330 ezer km el turázni (off-road) járunk vele mindig mindent cserelek benne amit kell idōben. Ja és mechanikus adagolóval szerelt a Murczin Off-Road nal :)

5 órája
hegedus daniel
hegedus daniel

Meg mondta van sima bezni amibe nincs semmi szutyok csak cseszik kiárusitani ennek mi az oka politika 🤬

5 órája
Polar Bear
Polar Bear

A legszebb széria Pajero-ból.Ha jó gazdája van kimegy a világból.

5 órája
Gábor Veres
Gábor Veres

Olajat a benzinhez, és ennyi... Füstöl na és? A teljesítmény meg a hang mindenért kárpótol. Szerintem minden tulaj bepróbálta már ezt a megoldást...

5 órája
Attila Benko
Attila Benko

Utalom, hogy belepofazik valaki a masik beszedebe.. Ha ennyire zseni, mi a faszert viszi atvizsgalasra.. Peter egy sudribunko a velemenyem szerint..

5 órája
Gábor Veres
Gábor Veres

Basszus ez a megoldás KÉTÜTEMŰ. Mért nem látják már végre be? Innentől kezdve nincs olajfogyasztás.

5 órája
Csaki Bela
Csaki Bela

Feher holló az a gep ami gyari fogyasztas erteket hozza!🙂

6 órája
flame04ful
flame04ful

A Rend őrei is látják a rendszámot? :)))

6 órája
Boris An
Boris An

RIS937

5 órája
KOVROL
KOVROL

Srácok, azért projektoros fényszóróban egy H1M vagy H7M utólagos xenon izzó mindent csinál csak nem vakít, sima foncsoros fényszóróban szoktak vakítani kivéve ha R-es (H7R stb) izzót tesznek bele, akkor az sem vakít, ugyanúgy mint egy D1R D2R sem vakít a gyárilag nem projektoros gyári xenonos lámpatesetben. Az hogy nem szintez neki valós probléma, megoldható lenne, így max nem kell maxra feltekerni és senkit sem fog zavarni vele. Engem jobban idegesítenek a modern gyári LED-es lézeres lámpák, AUDI LED-es hátsó lámpák stb. Ha szembe jön egy lézeres BMW kifolyik a szemem, pedig az egy gyári E jeles engedélyes lámpatest, az AUDI hátsó lámpát meg ha előtted nyomják a sorompónál vagy piros lámpánál mindent tudsz csak előrenézni nem.

6 órája
KOVROL
KOVROL

@Attila Kiss semmi gond :)

2 órája
Attila Kiss
Attila Kiss

@KOVROL Nekem erre sajnos ennyi időm nincs, bocs.

2 órája
KOVROL
KOVROL

@Attila Kiss nem érted amit mondok hiába írod hogy érted. Nem szabályos és nem kötelező beraknod, de ha berakatod nagyon sok modern halogénizzós lámpatestbe belehet építeni normálisan amiról te sem mondod meg este ha veled szembe jön hogy ez utólagos xenon volt, ettől függetlenül nem lesz szabályos sosem mert ilyen világban élünk, a gyári az 100%-os, az utólagos legyen kb 90%-os amivel tök jól látsz, nem vakítasz, de nem 100%-os, az meg más kérdés, hogy amikor lejtőn/emelkedőn jön veled szembe a gyári xenonos/LED-es/lézeres autó nagyon sok esetben ugyanúgy kifolyik a szemed a kis H7-es autódban, még az út szélét is nehezen látod, nagyobb balesetveszély adódik abból is, hogy ott nem veszel észre valakit. De azért hozzátenném, hogy a mezei H7-es lámpás autómban volt, hogy feltekertem maxra a magasságot, az első 5 autóból 3 villogott...és az legagális, hogy te az autódból tekerheted a lámpamagasságot, nesze neked szabályozás ami úgy szar ahogy van. Persze muszáj rá szabályozás, hogy bárki össze vissza ne rakja be, főleg ne a foncsoros lámpába a projektorba való xenont stb de kb az egyszerűség kedvéért ott rövidrevágták az egészet, hogy ami gyári az jó(amit néha erősen kétlek, max a gyártóknak több pénzük van "E"-jelet szerezni), minden más szar, tök mindegy hogy van megcsinálja.

2 órája
Attila Kiss
Attila Kiss

@KOVROL Én pontosan értem amit írsz, eddig is felfogtam. Neked nehéz felfognod, hogy ez a szabályzás azért van, mert így lehet 100%-ra kiszűrni a retardáltakat. Tök jó, neked elvben van egy olyan lámpatest-szetted egy olyan izzó kombóval. amiben egy adott beállítással ami nagyjából a legtöbb helyzetben jól működik elporoszkálsz. Ezt hogyan látod, mekkora része a piacnak az összes létező pilács-izzó-autó kombóból? Mernél csak tippet is adni, feltéve, hogy holnap felégetik a diplomádat? Erősen kétlem. Amúgy nem a mosó meg az állító a tétel, hanem maga a lámpatest még mindig. Nameg mire az egész működik. De mivel ebben dolgozol, úgyis jobban tudod, mint én.

2 órája
KOVROL
KOVROL

@Attila Kiss te meg azt nem érted meg amit írok. NEM MINDEN UTÓLAGOSAN BEÉPÍTETT XENON SZETT JÓ, de vannak helyesen normálisan bár illegálisan beépítettek is amiket teljesen jól lehet használni mások zavarása nélkül, ha így érthetőbb voltam akkor örülök neki, ha nem akkor nem kezdek bele megint. Mellesleg kb 15-20.000ft-os nagyságrend egy utólagos lámpamosó és magasságállító beszerzése, nem egy nagy mutatvány, bár NKH vizsgán akkor is megbuksz mivel a lámpatested gyárilag nem xenonos, egy mezei rendőrt viszont jól letudhatsz vele. Ezt a szintezést is kicsit túlzásba viszik egyesek, hidd el a 20éves szinteződ sem 10milisecundumos időközönként állítja fel le a lámpádat csak azért mert átmentél egy bukkanón 0.1másodperc alatt, de még a modernek sem, pont ez a baj velük, átmegy egy úthibán és a lézer meg led lámpáktól kifolyik a szemed mert nem képes olyan gyorsan lekövetni a rendszer. Így belegondolva, ha megcsinálnák olyanra ami meg leköveti az úthibákat kb évente cserélhetnél benne állítómotort.

3 órája
Törvényen Kívüli
Törvényen Kívüli

Egyszer lehet hogy elviszem hozzàtok a müsorba , a 2019-es Honda Type R-emet!

6 órája
Zoltán Lukátsovics
Zoltán Lukátsovics

Az ilyen kötsögök vakítanak el a szintszabályzó nélküli xenon lámpáikkal!

6 órája
Torpedo Bahamas
Torpedo Bahamas

megérdemled

29 perccel
Sebestyén Jandó
Sebestyén Jandó

Egyetértek utálok magyarországon vezetni. A kínai kék égők az utólagos xenonok meg barátai... mindről lekapnám a rendszámot. Legjobb mikor az egyik oldala ki van égve a másik meg a fák tetejét világítja..🤬🤬🤬🤬

4 órája
kovy79
kovy79

A WRC-s, PIAA-s pólójából ítélve biztosan azért tette bele a tulaj, mert így "milyenvagánymá'öcsém". Ahhoz már nincs esze, hogy mennyi embert fog zavarni a szarjával. Abban csak reménykedem, hogy a rendőrség egy ilyen publikus videó után megkeresi a tulajt! Sokat elárul az igényességéről a trafó rögzítése is, és még kamerát is engedett a közelébe...

5 órája
Moto Robee
Moto Robee

Mi a nepitelet egy 1.8/2.0 GDI Pajeropininrol ?

6 órája
Miklós Őry
Miklós Őry

"utólagos xenon" egy megengedő jelző? Az összest levenni az utakról!

6 órája
Miklós Őry
Miklós Őry

@Lac89R1 Köszönöm a választ, sajna soknak ez nem kerül ennyibe...jó a kínai...

3 órája
Lac89R1
Lac89R1

Az utólagos Xenon is több féle lehet. Lehet olyan, mint a fenti autóban, de lehet olyan is, amibe bekerült a gyári fényszóró mosó és a lámpa szintező is utólag. Nekem olyan volt. A menete: megnézni, hogy szerelték-e gyárilag xenonnal a típust, ha igen akkor mindent megvenni ami tartozék és egy jó szerelővel beköttetni és felprogramoztatni. Ha a típus kapható volt gyárilag szerelt xenonnal, a gyártó kínál utólagosan beépíthető lámpamosót és szintezőt minden kábelével. A fényszórót meg lehet venni bontottan is, vagy utólagos xenon szettel és a halogén lámpába építhető xenon projektorral is felszerelhető (ha van ilyen) , kinézetre senki nem mondja meg, nem világít bele senki szemébe, de az élettartama rövidebb mint egy gyári xenon lámpának. Ami van még: bevizsgáltatni, beméretni és beíratni a forgalmiba hogy xenon fényszórókkal utólagosan felszerelve. Ha van lámpamosó és automata szintező, akkor legális lehet. Nyilván olcsóbb egy kínai szettet belehányni a kocsiba... Amiket itt felsoroltam, kb 300e, de típustól is függ.

3 órája
thebeast12333
thebeast12333

Mekkora egy paraszt ez a tulaj. Nem csodálom hogy a Xenont is ő szerelte be.

6 órája
Jules Young
Jules Young

20 eve hajt Mitsubishit, meg a poloja is olyan de helyesen kiejteni meg nem tanulta meg...

6 órája
József Kurunczi
József Kurunczi

3:12-nél csöppent valami. +1 "Nagyon örülök neki hogy elvakítom a szemből jövőket" - mondhatta volna ezt is. Remélem így megy majd műszakira is a kocsi!

6 órája
GRicsi89
GRicsi89

@Károly Pálfi A helyéből ítélve a klíma kondenzvíz kifolyóból csöpögött a kondenzvíz.

4 órája
Károly Pálfi
Károly Pálfi

3:12-nél csöppent valami. - És előtte többször is, csak ezért néztem végig, hátha elmondják mi volt az.

4 órája
Dénes Attila
Dénes Attila

Hol lehet a műsorba jelentkezni

6 órája
magyarj0
magyarj0

Az AUTÓZÁS halála.

6 órája
Zoltán Varga
Zoltán Varga

Az utólagos xenon bunkóság. A reklám póló meg gyagyi!

7 órája
Zoltán Ludányi
Zoltán Ludányi

Mi a fenyszoro vissza allitas halogenra par tizezer??? Az szep. :-) Beledob az ember 2db H7 halogent 2.000ft parban es az mar nem is fos izz. Szep az oraber egy muhelyben 2×10 perc munkaert....

7 órája
Zoltán Ludányi
Zoltán Ludányi

@Dani1124 Pont ennyi. 2db H7 foglalatu d2s xenon izzo+2db gagyi ragaszthato trafo. Ebay a iss a baratod. Lapozd fel :) Parban 15€ trafoval.

5 órája
Dani1124
Dani1124

Azért egy halogénről xenonra alakítás az ám nem annyi, hogy fogod, aztán belekúrsz 2 xenon izzót egy amúgy halogénre kialakított lámpatestbe :D Visszaalakítás ugyan így nem csak annyi hogy visszapattintasz 2 db 400 forintos izzót 2 perc alatt.

5 órája
Deák Bálint
Deák Bálint

Nem tudom miért kell ennyire Amúgy itt most a Mitsubishi dicsőíteni rossz volt a lámpa ezen az autón a tükrök valamint arról szó se esett le jobb oldali első ajtó meg volt nyomva azt sem hiszem hogy ingyen cseréli az Avalon szervíz igen szomorú dolog hogy a Mitsubishi nek mint márkának sajnos véget ért és a Pajero Nagyon jók de azért ennyire az egekbe se kell magasztalni őket szerintem gyerekek

7 órája
lászló xarácsondi
lászló xarácsondi

Az autó egészen jó állapotban van korához képest,bár most műszakin bukna. Ez t az autót azonnal ki kellene vonni a forgalomból az illegálisan ,szakszerűtlenül beépített xenon miatt.A másik dolog,hogy ez az emberke sok Magyar tükörképe bizonyos szempontból.Nem hagyja végig mondani a mondatot amit elkezdett a beszélgetőpartnere.Beleszól mindenbe,hogy megmutassa, ő jobban tudja.Bunkó ,okoskodó a mindennapi életben is..A szerviz tulajdonosa érezte már kellemetlenül magát,de muszáj volt elmondania mondókáját,mert erre szerződött a Totalcar stábjával.

7 órája
flame04ful
flame04ful

@lászló xarácsondi Ezen nem kell akkor felhúznod magad. Ha igaz, hogy te tanultabb vagy, akkor evidens neked, hogy nem csak nálunk fordulnak elő ilyen bunkók és globálisan nézve a világot, rájöhetnél, hogy nem a magyarságot kéne negatívan feltüntetni, hanem az ostobát, aki akár tanulhat a hibáiból, mint akár te @lászló xarácsondi ✌

3 órája
lászló xarácsondi
lászló xarácsondi

Te idióta.Ha a Gogle elírta arról nem tehetek.A másik,hogy ez a mentalitás is jellemző az iskolázatlan emberekre,amit te képviselsz.Nem a témához szólsz hozzá tudatlanságból,ha nem beleállsz valakibe,akin szándékosan fogást keresel.Nem cigi vagyok,ha egy fajra gondolsz,csak értelmesebb mint te a 75-ös [email protected]

3 órája
flame04ful
flame04ful

@lászló xarácsondi haverom írta :) Nem rosszból, de amúgy érted?

3 órája
lászló xarácsondi
lászló xarácsondi

Mi a kva anyád [email protected]

4 órája
flame04ful
flame04ful

Magyarok cigikém? De megértelek, mert ezzel a névvel nehéz lehet. :)

4 órája
Csin Csilla
Csin Csilla

Lehet ám púrolni ezeket az autókat, csak kicsit drága ahhoz képest, hogy egy 15 éves Pajero-nak az ára 3 millió felett kezdődik. Aztán van benne 250-300 ezer km. Magyarul 3 milláért egy szart fogsz kapni. Amit meg bátran megvenne az ember- az 5 éves és 6 millió az ára. Azokban is 150 ezer km felett van már. Ennyi pénzért inkább lejjebb adom és egy új Suzuki Vitarát veszek, vagy egy Mitsubishi ASX-et - Quatlandert veszek. Ezekkel legalább nincs probléma mert vadi új autók.

7 órája
Bálint Tóth
Bálint Tóth

Csak szólok hogy annak hogy sokat futott példànyok is dràgàk, oka van. Piac àrazza, ami jó, az sokkilóméteresen, sokév mulva is sokba kerül. Ennyi az oka. Làsd még pl landcrusierek.

5 órája
Dani1124
Dani1124

Ahhoz külön gratulálni tudok, hogy nálad egy ~5 méteres 7 személyes, 3.2 dízel terepjárónak úgymond helyettesítőterméke egy 1.4 turbo Vitara 😃 Aki 7 személyes Pajerot akar, annak hogy jön fel alternatívának egy picsándi crossover? Csak kérdem 😃 Jóhogy nem azt mondod, helyette inkább mazda mx5-öt vennél. Annak az összehasonlításnak is kb. ugyan ennyi értelme lenne...

6 órája
Zoltán Ludányi
Zoltán Ludányi

Ki ez a reklam ennnber? :D

7 órája
László Szabados
László Szabados

Há tiszta Zsozé Atya, na😂

7 órája
Deák Bálint
Deák Bálint

Eleve Pajero ból csak a rövidet semmi másféle hosszított meg hét személy ha ilyen kell akkor vegyél egy r osztályos Mercit

7 órája
MetalTrabant
MetalTrabant

Nem azért, de régen egy autót a kiadás előtt árkon-bokron, a Föld legkegyetlenebb helyein teszteltek orrba-szájba, mielőtt kiadták volna, Északi-sark, Death Valley stb. Ezekkel meg nem mennek egy nyomorúságos 100 ezret se legalább betonon, hogy kijöjjön egy ilyen hiba? Mert hát egy mezei autópályás haladás rohadtul nem mondható speciális felhasználási körülménynek... simán lehetett volna nagyobb baj is. Az is nonszensz, hogy nincs valami vészhelyzeti tartalék megoldás ilyen leállások esetére, hogy ne a szerencsén múljon, hogy beleszállnak-e a lerobbant autódba 130-cal a pályán...

7 órája
TMG
TMG

A fényszórónak befelé kellene világítani, hogy ne legyen olyan sötét.

7 órája
Jackson
Jackson

ajánlom minden száguldozó őrűltnek. Ti sem vagytok Schumacherek!

7 órája
XLSI
XLSI

Tudom, hogy illegális használni, de más adta a kezembe. Szarjunk mindenkinek a fejére, az a menő! :D

7 órája
Gábor Biesz
Gábor Biesz

Tulaj egy igazi neveletlen tuskó. Nem tiszteli a másikat annyira hogy megvárja amíg befejezi a mondatát, neki mindenbe bele kell pofázni.

7 órája
Nagy Balázs
Nagy Balázs

Legyen egy sx4

7 órája
Tamás Szabó
Tamás Szabó

Közúti ellenőrzésnél simán kibukik az utólagos xenon aztán lehet pengetni a lóvét, csak idő kérdése.

7 órája
TheMereza
TheMereza

Ha közúti ellenőrzésnél annyira figyelnének a műszaki állapotra, akkor egy szabálytalan xenon csak egy apró cseresznye lenne a tortán a sok szétrohadt szarláda után, amiket tömegével látni az utakon. Melós Transitok viszik a prímet. Szerintem szarnak ezek a xenonra, csak azért büntetnek ami egyszerű és nincs vele macera. Öv, telefon, záróvonal átlépés, stb.

3 órája
F. Robi
F. Robi

Vajon mikor jön az első idióta aki ködzáróval ,, poénkodik" ?

7 órája
Zoltan Vukovics
Zoltan Vukovics

A xenon elvitte a showt :)

7 órája
Laszlo Androvics
Laszlo Androvics

Ilyen ronda autot minek polirozni? Attol AZ idetlen formaja nem less csinoabb!

7 órája
Bernáth Zoltán
Bernáth Zoltán

63 hibakód????? Ugyan mi a t.k.mtől keletkezik ennyi hibakód? A legbonyolultabb szerkezet az inverter ebben az összeszögelt ládában! Szerintem valamelyik szelepsapka okozhatta az egészet! :))))) Nesze nektek új opel villanyautó! Vegye mindenki! Ez az opel hozzáállása már évtizedek óta! Fostalicska.

7 órája