TESSÉK: VARGA IRÉNKE EGY NAGYON MÁSIK OLDALÁRÓL! |

 • Közzététel: 4 napja

  ZSHOW timeZSHOW time

  Tartam: 14:13

  #VARGAIRÉNKE #MATESZOPSZ #TITANIC
  IG: osvvath_zsolt?hl=hu
  Újra a hájpvonaton, bár úgy érzem ezúttal csak potyautas vagyok. Itt van ez a nő nekünk. Mindennel együtt 145 centi és az igazi férfiak farokméregetésképpen azon versenyeznek, ki tudja jobban megalázni! Ezúton is gratulálok!

Mindegy Mindegy
Mindegy Mindegy

Boldogok a lelki szegènyek....sose bántanám,de a tènyek makacs dolgok....

32 perccel
Izabella Petrovics
Izabella Petrovics

Nagyon adom♡ Igaz hogy lehet nafyon sokat nevetni az Irènen de azért azok a kommentek már tulzások sokszor. Én magam szorongtam nèha amiatt hogy enbyire megalàzzák hisz ő igy èrzi jol magát

15 órája
Valéria Tantucz
Valéria Tantucz

Amugy te most vele vagy ellene vagy?

19 órája
CsMerci
CsMerci

miert kell mindenkit élből az értelmi serult kategoriába sorolni?

Napja
Kitti Horváth
Kitti Horváth

Ebben nagyon is igazad van számomra az volt az érdekes mikor porgettem a tik tokot és egy felnőtt mulatós énekes nő dalt irt róla amiben inkább megszégyenítette nevet már nemtudom de elég undorító volt...

Napja
Alex Molnár
Alex Molnár

104 K mostmár

Napja
V illager
V illager

elküldték már a 100k-s jutubdíjat? Bartos is kap egyet hamarosan

Napja
V illager
V illager

rácz gézáról mi a véleményed? lessz majnkraft gémpléj?

Napja
Vagyok Én
Vagyok Én

Nyalihó :) tetszett a videó, nagyon szívesen megnéznék egy interjút is a "művésznővel":)

Napja
Kalafusz Diana
Kalafusz Diana

Én a sok kommentelővel ellentétben remélem, hogy nem lesz saját műsorod az RTL-en. Te túl jó vagy egy kereskedelmi csatornának...egyszerűen nem tudnának a szintedhez méltó műsort adni!

Napja
Gergely Santa
Gergely Santa

Jól bevédted 😂. "Alteregóban is elkérik a pénzt a selfiért. " 😂😂 Hát büszkén járj továbbra is,viszonyítási alapnak .

Napja
ZSHOW time
ZSHOW time

Lelket melengető, hogy latom átjött a mondanivalóm lenyege...

Napja
ÁGNES hoffmann
ÁGNES hoffmann

imádlak!

Napja
salamaleiku salamaleiku
salamaleiku salamaleiku

corona tünetei h nem érzed az ízeket

Napja
Mi Van Hip Hop?
Mi Van Hip Hop?

Szerintem nem beteg csak nagyon buta...senkinek nem kellene teret adnia ilyen embereknek, Dancsó és te is ráraktad a céltáblát mert rajta van a hype, ha nem lenne téged sem zavarna hogy mi van vele. Kicsit álszent ez nekem de azért vannak jó meglátásaid.

Napja
Mi Van Hip Hop?
Mi Van Hip Hop?

@ZSHOW time ha jól értelmeztem az X-be ismerted meg és segítettél neki hirhedté válni nem?

Napja
ZSHOW time
ZSHOW time

Logikus, ha nem lenne hirhedt honnan a buspicsabol tudnam hogy mi van vele? Egyebkent az o példáján okulva mondtam el hogy nem kene,hogy precedens legyen!

Napja
x Kitti
x Kitti

En sajnalom Irenket,mert nem veszi eszre hogy csak bolondot uznek belole...meg igy vagyok Biro Marival is... :(

2 napja
Lenke Rénes
Lenke Rénes

amúgy ha valakinek meg lesz a 100.000 feliratkozója és megkapja a díjat és utána leiratkoznak róla és mondjuk csak 99.4539 feliratkozója lesz (vagy mind1 mennyi csak kevesebb mint 100.000) és miután leiratkoztak róla utána újra feliratkoznak rá 100.000-ren akkor újra megkapja a díjat,és kettő lesz belőle neki? Vagy nem történik akkor semmi?

2 napja
Rozika Rozi
Rozika Rozi

Ciuk vagy zsoltika

2 napja
Zoltán Takács
Zoltán Takács

Irénkének az értékrendjevel van baj. A férje 230at keres ő meg valami 50et magyaráz. Az úgy máris 280. És azt állítja hogy ők abból nem tudnak megélni. De sminkre és ruhákra van pénz. Egyszer kunyeral máskor meg azt mondja hogy ő ad magára, meg ő nem sajnálja a "szépségétől" a pénzt. Ezt azért gondoljuk át.

2 napja
Eta Drigan
Eta Drigan

Őszinte leszek, kettős érzéseim vannak veled kapcsolatban. Vannak dolgok amikben osztom a véleményed, van, hogy nem értek veled egyet, de ez most szép volt. Gratulálok a sikeredhez.

2 napja
Kommentelő Csak egy
Kommentelő Csak egy

Jelenlegi társadalmunk a kritika és a nettó bullying között nem tesz különbséget, mert egyszerűen fel sem fogjàk, hogy kellene. Felnőtt, -elvileg- egészséges és ép elmével rendelkező emberek nem képesek erre.

2 napja
Andrea Fejér
Andrea Fejér

Nem biztos,hogy sérült...lehet,hogy csak műveletlen...amiről nem biztos,hogy tehet...tehet róla a neveltetése,környezete,körülményei..stb...lehet,hogy ha nem oda születik,ahova,nem úgy nevelkedik,akkor egy abszolút normális ember lehetett volna belőle...bár így is... ezerszer normálisabb azoknál mint akik gúnyolják.Inkább Irénkével ülnék le kávézni mint velük.Ha ezért egy szinten lennék vele mások szemében,akkor inkább vele lennék egy szinten mint ezekkel a fröcsögő tirpákokkal...

2 napja
Nilla Somogyi
Nilla Somogyi

Tény, hogy vicc amit ez a nő csinál mert azt mondja nincs mit ennie mégis eszi a rántottsajtot meg a hamburgert De vannak akik már átt léptek 1 bizonyos határt és nem kéne a halálát kívánni

2 napja
Marcsi Dora
Marcsi Dora

Szia A szolgálólány meséjéből lesz videó? A Trónok harcás nagyon jó lett, szívesen néznék hasonló videókat :)

2 napja
lorekeeper666
lorekeeper666

Az érvelésed ott bukik el, hogy aki trash sztárnak áll, tudnia kell, hogy ebben a máfajban az jelenti az "értéket", hogy rajta nevet a közönség. Természetesen, ha mentálisan sérült emberről van szó, akkor elég nagy puruttyaság kinevetni, viszont ebben az esetben csak van valaki mellette, aki kvázi felügyelőként funkcionál. Irénke esetében ez amúgy is win-win szitu, mert ő kieresztheti a gyönyörű hangját a Nyugatinál, sőt pénzt is keres vele, aki trash-re vágyik, az pedig megkapja az ilyen jellegű tartalmat. Végül pedig annyit, hogy a net (sajnos) arról szól, hogy kiélje a nép a mindennapok során felgyülemlett feszültséget (mindezt alapvetően névtelenül, így elkerülve, hogy belelépjenek az arcába egy 45-ös bakanccsal), amelynek közel sem csak mentálisan sérült emberek a célpontjai.

2 napja
M.V.Katalinail's
M.V.Katalinail's

Biztos nem százas Irénke. Nem tudok rajta nevetni. Azt viszont szánalmasnak,tartom,hogy sajnáljuk a fogyatékosokat,mert rengeteg van aki sajnáltatva keres pénzt...ami tök gáz mert egy egészséges ember elmegy dolgozni...és ilyen embernek adjon pénzt???...Irénke önszántából cwinál magából ''hülyét''. A mentálisan sérült roma emberek főleg nem kevést pénzt keresnek...Ja és Irénkét nem kell megalázni megteszi ő maga

2 napja
Viktória Bagaláné
Viktória Bagaláné

Végre valaki kimondta 👏 egyetértek veled.

2 napja
ImY
ImY

07:39 SIROK 😂😂😂😂

2 napja
Username_83
Username_83

Példamutató ember vagy Zsolti. 🥰

2 napja
Janos Balog
Janos Balog

Én a te véleményeden vagyok,nagyon igazat mondtál! 👍

2 napja
Briák Oliver
Briák Oliver

Egy db szelfiert egy ezrest kert

2 napja
Vivaaa Bo.
Vivaaa Bo.

Egyetértek.

2 napja
Viktória Rót
Viktória Rót

Abszolút nem ismered Írenkét.. Mindenkit manipulál a környezetében, hogy ingyen hozzá jusson dolgokhoz... Írenke nem mentális beteg, spontán buta. Tudom miről beszélek, mellete élek. Közvetlen szomszédja vagyok, a drága rajongóit liveon kívül szídja.. Képes lenne, dolgozni mert képes lenne, sőt volt is neki munkahelye de ott hagyta mert ő nem ehet akkor amikor akar. (😅) Közben a Laci, ki dolgoza a beléd a Suzukiba, 3+ műszakban. Csak azért, hogy Írénke csavaroghason Dorogon, meg éttermi kaját nyomat. De nekik nincs pénzünk... Én soha nem szóltam eddig semmihez, sőt drága művésznőt is elkerülöm. Nem bántom, nem szólók be neki. De bőven csak a felszínt látjátok, közben nem láttjátok mit csinál.. 😏

2 napja
Viktória Rót
Viktória Rót

@Krisztina Tar Nincs két házuk. Cséven is egy omladozó albérletben laknak.

20 órája
Eee Bbb
Eee Bbb

Örülök,h ezt leírtad. Én nem ismerem de ugyan ezt gondolom róla.

Napja
Krisztina Tar
Krisztina Tar

Tehát igaz, hogy két házuk van, egy Piliscséven egy meg Dorogon.

2 napja
Erzsébet Fejesné Czakó
Erzsébet Fejesné Czakó

Szép estét! Nyilván sok embert nem érdekel Irén szellemi àllapota.... Elsősorban a forma mellette kéne,hogy koordinátor szerepében (gyàm!!!!!!) kicsit odategye magàt... Amikor pénz koldulàs van,a jóérzésű embereket ,akik dolgoznak,gyereket nevelnek stb. kissé morcossà teszi... Az,hogy mit énekel, esetleg hogyan az nem érdekel,de amikor a nő videóban a fogyatékosokról olyat mond, hogy íííí....... Nna akkor jössz rá,itt vmi sàntít..... Kedvelem a videóid többségét,ez nem jött teljesen össze.... További jó munkát,sikereket......

2 napja
Erzsébet Fejesné Czakó
Erzsébet Fejesné Czakó

Thx

2 napja
agika matyasi
agika matyasi

Neked ez termeszetes,hogy munka semmi,de kunyeral? En buntetnem ...mindegy Irenke vagy mas naplopo! Biztasd csak tovabb!!! Valoban megkell huzni a hatart,mert tovabb keregetnek... Pimaszsag,hogy normalis embereket Irenhez hasonlitva mondasz velemenyt.. Igen...Te is gondolkodj kicsit!!!

2 napja
Dorci Szobotka
Dorci Szobotka

Respect. :)

2 napja
Keresztes Feco
Keresztes Feco

103k. Szépen ugrik fel a csatorna

2 napja
Tiffany Heller
Tiffany Heller

❤❤❤

2 napja
Viktor Tóth
Viktor Tóth

Bárcsak nekem lenne ekkora önbizalmam.

2 napja
Dave Londoner
Dave Londoner

Imádom Irénkét! Olyan aranyos, egyszerü kis nöci! Jószándékú, naív és nagyon lelkes! Úgy megölelgetném és adnék neki egy puszit!

3 napja
Krisztina Szűcs
Krisztina Szűcs

Sajnos most nem értek veled egyet Zsolti ! Sokan vannak akiknek tényleg nincs még enni valóra sem mégsem kérnek ! Ő meg 3 hetente körmöshöz pilláshoz jár ! Értem én ha beteg, de akkor fejezze ezt be! És fel kell hívni rá neki a figyelmét nyomatékosan, hogy ez gáz !!! Nem igazságos, hogy mást mért szólunk meg ha a pici pénzéből költ magára őt viszont védeni kell !

3 napja
Viktória Langàr
Viktória Langàr

Totálisan egyetértek!!Nekem ebből vitám is volt egy élő liveba ,behivott az aki élőztette őt ,meg táncoltatta ,énekeltette stb stb,aztán én voltam a rossz ,mert kiálltam ez mellett, amit most elmondtál!!Igy van ,ahogy mondod!!Remélem több emberhez eljut!!Nagyon jo gondolkozásod van(eddig kb 2videoval nem értettem egyet ,azt írtam is neked )egy Norbis és volt egy Istennel kapcsolatban!Én járok oda ahova te egyszer lementél(volt ott egy megjegyzés milyen nézetünk van)hát akkor nem néznélek!!!😛💋De persze van egy dolog ,amit máshogy látok,igen de az más ,attól még az embert nézem és azt szeretjük főleg ha olyan ,mint te!!Szóval ezzel csak azt szerettem volna írni ,hogy tényleg ritka aki igy gondolkozik ,tesz a dolgokért...feliratkozók ide vagy oda ,itt van érték!!Ja és egyedül vagy ,akinek a humor izlése ,világa az egyezik az enyémmel és sírok olyankor ,mikor beindulsz 😅Így tovább,nem pofázok én se ,így tovább!!!Jó vagy!!Ennyi❤️👌🏻

3 napja
Esther who is a fan of Louis Tomlinson
Esther who is a fan of Louis Tomlinson

Minden tiszteletem a tiéd. Több ilyen értelmes, normális ember kellene a netre, mint te vagy! Gyógyulgass :) Puszi :) Eszter

3 napja
Nikoletta Simon
Nikoletta Simon

Kedves Zsolt.csak fel szeretném hívni a figyelmed,1 igazán bicskanyitogató posztra...https://www.vadhajtasok.hu/2019/06/30/pedofiliat-reklamozo-pride-plakatokkal-van-tele-budapest?fbclid=IwAR3taMLivWeygZPmaKjewrYp3TZGXAgAa7PyOBZWlB4dZrSo1ho8bhfhqp8

3 napja
Ódor Emília
Ódor Emília

Az alap az, hogy Irén egy jóindulatú nő. Persze. Ez a nő arra alapoz, hogy megsajnaljak , tesz róla. Amikor ez megtörténik azt is hatba szúrja, aki pl gyűjtést szervez neki a vele való megbeszélés alapján.Ez a no, mint egy karmester irányítja a faces ismerőseit, küldi azonnal kit kell szapulni, ha az illető beszól neki vagy csak nem tetszik a képe. Nem tudom mi igaz abból, hogy azért van gyámság alatt, mert a sógorát meglopta és megverette , majd a bírósági eljárás elol így menekült meg. Fura, hogy soha.. soha nem fáj a lába ha pillás, kormos van láthatáron meg a kétheti fodrásza-dba járáshoz sem beteg. Hát milyen világ van, hogy ilyet kell védeni virtuálisan? A jóindulatot elismerem, de ez baromira részrehajló beszélgetés.Irén egy rafkos kis húsos nőci, aki elmegy welnnesbe aztán ismét koldul. Felölem bárki adhat neki lóvét, 500-200 ezerig! Ugye annyit is kért már , de én 5 ft ot nem adnék neki, hanem bevezetném a munka vilagaba , hogy ne unatkozzon annyira.

3 napja
Mónika Mónika
Mónika Mónika

Imádlak hallgatni annyira intelligensen állsz hozzá a témákhoz

3 napja
Tarján Zsuzsa
Tarján Zsuzsa

Nyerő páros?

3 napja
Anie Swiss Travel
Anie Swiss Travel

Nem tudom ki ez az Iren,de vegig azon izgultam,nehogy megszurja a fuledet a palma😃❤ #jotema

3 napja
Voros Maria
Voros Maria

mi közöd hozzá te dankóros fej

3 napja
christian Chriss
christian Chriss

Gyerekek az internet az emberi hulladékok pöcegödre ne csodálkozzatok ..ratyik a példaképek meg a droid aberráltak szerintetek hova megy ez a ferde világ?a pusztulás felé ez az nem veszi észre aki vak....

3 napja
Patrik Király
Patrik Király

10:35 Zsebi?😂

3 napja
Nemazatacsko Csonti
Nemazatacsko Csonti

Nem hiszem, hogy mentálisan beteg. Inkább azt kéne megnézni, hogy milyen környezetben él és mivel foglalkozik? Simán csak tanulatlan és nem élt a faluján kívül.

3 napja
Bodnár Dávid
Bodnár Dávid

@Burai Jozsefne 😂😂😂😂😂

Órája
Burai Jozsefne
Burai Jozsefne

De, élt, Ausztriában, Rossz lányok, tessék utánna nézni, ha érdekel! 👍😳

3 napja
Sándor Jánosi
Sándor Jánosi

Irénke már az Európa Budapest Tv-ben Violette (Vájolett) thrash műsorában rendszeresen fellépést. Ha jól emlékszem repülővel szokott jönni 😂

3 napja
Richard
Richard

Nagyon igazad van 1000% Zsolti telyes mértékben igazad van és énse értem mire jo ez a népnek én egyetértek veled és neleg van igazad ❤️

3 napja
Imsheni 5
Imsheni 5

Minden szavad aranyat ér egy nagyon csodálatos ember vagy gratulálok a 100 ezer feliratkozóhoz 😊❤️

3 napja
Fanni Molnár
Fanni Molnár

A belatasi kepessegrol jutott eszembe, hogy ki is derult egy videobol, hogy a parja a gondnoka.

3 napja
László Nagy
László Nagy

Én az első pillanattól kezdve sajnálom.Komolyan mondom.Kihasználják, hogy kicsit más.És meghívják kiröhögni.Nagyun gusztustalannak tartom amit művelnek vele.Emberség emberek.aMosolyogni kell rajta,és nem megalázni.

3 napja
felegyhazifilmklub
felegyhazifilmklub

Zsolti, alapvetően egyetértek, de miért véded Dancsót állandóan? Ő pont ebből a freakshow-bol él. Azt meg már láttuk, mit művelt Elek Zoli bácsival. Ironikus formában játssza a jó zsarut, miközben gennyesre keresi magát azon, hogy őket promotálja... Ajánlott alap videó egy kiváló vendégedtől: https://youtu.be/XvVvHCzOPj4

3 napja
ZSHOW time
ZSHOW time

Nem vedem, egyszeruen nem latom annyira rossznak mint mas. Amikor Nudleszbe belealt arrol is elmondtam a véleményem ....

3 napja
József Oláh
József Oláh

Kicsit néha buzisba tolod... amikor játszod Magad :D

3 napja
ZSHOW time
ZSHOW time

Koszonom

3 napja
Wear Cupcake
Wear Cupcake

100ezer a cukra?😳 cukorbetegként mondom hogy baromi nehéz így élni...csak ehhez a részhez szólnék hozzá. Jó lenne egészségesnek lenni!

3 napja
Mónika Bródi
Mónika Bródi

A zenei előadók felháborodásáról érdekelne a véleményed. Szerinted jogos ez, vagy erősen túloznak és azért van ott nekik miből meg élni ígyis?? Persze ez relatív, de inkább a sikeresebb hazai "énekesekre" gondolok. Leginkább ők vannak felháborodva.

3 napja

Következő

Mika Varga -În ceasul cel mai greu

3:39

Mika Varga -În ceasul cel mai greu

MikaVarga

Megtekintés 665

Varga - Greed

3:27

Varga - Greed

dgn4369

Megtekintés 63

Varga - Freeze Don't Move

3:29

Varga - Freeze Don't Move

nickelcitydave

Megtekintés 8

Fargo - David Thewlis as V.M. Varga

2:09

Fargo - David Thewlis as V.M. Varga

LakASambooodee

Megtekintés 96

Marian Varga: Hommage a J. S. Bach

5:00

Marian Varga: Hommage a J. S. Bach

momentimusicali

Megtekintés 312

Varga MTV

1:01

Varga MTV

jamatias18

Megtekintés 71