„Miért jöttem ki? Otthon megfulladnék” - tüntetés az Index mellett

 • Közzététel: 17 napja

  444.hu

  Tartam: 03:58

  www.444.hu/
  444.hu/
  negynegynegy
  ask.fm/negynegynegy

  szerk@444.hu

やᾃҭẏ鬼鬼
やᾃҭẏ鬼鬼

Na most 70-en, 80-an, 40-en.. tulajdonképpen hányan is mondtak fel? 🤔 Amúgy én is ott voltam, csak én azért tüntettem hogy engedjék ki Wifit ("Free Wifi!")

15 napja
ratkooporonty
ratkooporonty

Igazuk van a szépeknek, csakhogy a gyökereknél kellene kezdeni!!! Az a baj, hogy nem lett RENDszerváltás. Megmaradt a diktatúra minden feltétele, legalábbis ha elfogadjuk, hogy az a diktatúra, amikor mindent diktálnak és minden diktálás lakosságellenes. Ez nem Fideszes banzáj, így van ez 1990-óta. Azért rosszabb minden kormány (alatt) mint az előző, mert folyamatos a javak sorvadása. Ráadásul nem lett RENDes kapitalizmus, csak a tejelőst privatizálta, ami nem termel, az maradt szociálista, közpénzes és pénztalicskás. Ha nyugati és nem törökös, oroszos, üzbéges vagy kínaias lenne a demokrácia és rendes kapitalizmus lenne, akkor mindent privatizáltak volna. Ezért nincs igazuk az Index-eseknek, mert az történt csupán, hogy a játszásiból kapitalista tulajdonos ( a király), érvényesítette a nem játszásiasos tulajdonosi jogait. Amúgy ez történt a Népszabadsággal is. Eladták, nem? Az új tulajdonos pedig megváltoztatta a nevét, Néphülyevagy-ra. Ez a kapitalista tulajdonosi jog. Mikor lesz itt RENDes kapitalizmus? ........S. O. H. A. ...... Az Merkelnek se tetszene.

15 napja
kzoli
kzoli

A közmédia munkatársai kilátásba helyezték felmondásukat mert szerintük veszélyben van a közmédia függetlensége! Az egyik dolgozó azt nyilatkozta: A hírigazgató leváltása után a közmédia hitelessége és sokszínűsége csorbát szenvedett! Köztudott hogy Németh Zsolt kinevezése óta a közmédia történelmi fejlődésen ment keresztül. A hírek sokkal hitelesebbek és sokszínűbbek lettek. Megkérdeztük a századvég szakértőjét mi véleménye a helyzetről. - Németh Zsolt leváltása mögött Soros György állhat, mert zavarja közmédia történelmi fejlődése, függetlensége és sokszínűsége! Az új igazgató valószínűleg Gulyás Márton lesz aki közismert Soros Aktivista! Soros pénzén a Soros egyetemen Soros Györgytől tanulta a sorosizmust! Az én fejemben ez a 3. Soros terv! Azt akarják hogy az M1 nem létező ellenzéki tüntetésekről tudósítson, nem létező fideszes korrupcióról közölnénnek híreket! Ezt nem hagyhatjuk! Ezért a fidelitász tüntetést szervez a közmédia hitelességéért, a sajtó sokszínűségéért és Irónia szabadságáért mert irónia az iróniaiaké!

16 napja
Janek vladek
Janek vladek

Index van a kocsiban azzal jelzem merre akarok menni. Jobbra vagy Balra. Szerencsére a jobbra tarts is benne van a KRESZ ben.

16 napja
Toxic
Toxic

Hajrá Fidesz HEHEHE Libsik haza

16 napja
laczo user
laczo user

Mivan??? Az index független, de kormánykritikus. Olyan van hogy független de kormány és ellenzék kritikus.

16 napja
Halott
Halott

ennyi eletkeptelen lusta semmirekellot akik tul hulyek ahoz hogy tobb forrasbol tajekozodjanak egy forum helyett

16 napja
gp sx
gp sx

2006-ban Gyurcsány le kellett volna mondjon. Helyrehozhatatlan vétek, hogy nem tette. Most 2020-ban az ellenzék le kellene mondjon a mandátumokról és távoznia kellene a parlamentből. Egyszerre mindenki aki nem akar a NER része lenni (a parlamenti papírellenzék is része a NER nek). A választásokon már nem fogok parlamenti pártra szavazni, akkor sem, ha orbán tovább uralkodik mint Erzsébet királynő. Ne ezek a műmájerek váltsák a fideszt, komolyabb arcok, gerincesebb emberek kellenek. Vagy maradjon a diktatúra, míg kiveri a biztosítékot. Akkor majd talán valakik szíveskednek igazi forradalmat csinálni, nem elkerülve az elszámoltatást. Az én generációm elkúrta, nem kicsit, ezért ne tessék a 40 fölöttiekben bízni, sem számítani ránk. A jövő a fiataloké és ma már elkezdődött.

16 napja
Ferenc Szabó
Ferenc Szabó

OKÉ! DE MI A FASZNAK van rajtatok maszk????? :/

16 napja
Garázs Géza
Garázs Géza

akkor ezek az emberek miért nem tüntettek amikor 10000ezer ember munkahelye szűnt meg Borsodban ? 70 újságírót így magasztalni nem kellene

16 napja
szadeszre szarok
szadeszre szarok

És akkor mi van? :D Ezek a suttyó baloldaliak arra nem jöttek rá, hogy az Index tulajdonosa ellen tüntessenek, vagy Orbán Viktor az Index tulajdonosa? :))

16 napja
Alíz Kátai
Alíz Kátai

Szerintetek a szerkesztőség nem tudna önerőből (támogatókkal) tovább működni? Csak mer az jó vóna...

16 napja
Attila Sound
Attila Sound

Index balrol,most jobbrol

16 napja
Zsolt Kopasz
Zsolt Kopasz

ez a "legyen másik ... kell másik" legalább annyira bölcs választás volt jelmondatnak, mint KovácsKoko esete a Carmina Buranával.

16 napja
Jakab Roland
Jakab Roland

Edig azt se tutam van ijen ap xdd

16 napja
Koncz Kristof
Koncz Kristof

Vesszen Trianon!!

16 napja
horusz6
horusz6

De hát a jól szituált szemfüles-szemfogas fiatalember a reklámból azt mondta, hogy maradjunk otthon. Most akkor mi'van? Hát most ehhez szólj már hozzá Klárikám!

16 napja
Somoskőújfalui Egon
Somoskőújfalui Egon

Black Lives Matter!

16 napja
Olivér Nagy Olivér
Olivér Nagy Olivér

Amúgy mi lenne ha Momentum nem tenné ezt is párt reklámmá? :D :D

16 napja
András Klovicska
András Klovicska

Maradt a youtube amíg be nem tiltják mint észak koreában

16 napja
Hespi
Hespi

00:56 Ebből a srácból még rapper is lehetne, megvan hozzá a fizimiskája.

16 napja
Tamas Szöghy
Tamas Szöghy

Dénash ként fut 😄

16 napja
Dominkk Kakuszi
Dominkk Kakuszi

Mar valami olyasmi😀😀

16 napja
László Pós
László Pós

Mondjuk lehetne a neve Dé:Nash vagy nemtom

16 napja
Ágoston Varga
Ágoston Varga

Mert az is

16 napja
gandrus2
gandrus2

Vajon ki lesz a következő?

16 napja
András Rácz
András Rácz

24.hu tulaját már lövi a revolvermédia

16 napja
Redy Lazaro
Redy Lazaro

Innen üzenem az Origo - hír portál szerkesztésnek mivel ott már régen nincs vélemény szabadság és nem lehet kommentelni a cikkeket. A kiforgatott tények hogy : " azért mert Dull Szabolcs felbújtotta a többieket" = hazugság elmaradtak a hírdetők nos igen , de miért bizonytalanodtak el a hirdetők ? Mert belenyomta magát a fidesz és ezután megszűnni akar az újság mivel nincs szabad újság írás. Nem ezért, nem Dull miatt mondott fel ennyi újságíró ! Pusztán azért mert ezek az emberek nem kormány propagandát akarnak írni hanem valóságot! Bármennyire is fáj de ez az igazság MR ORban! Még egy szabad hangot lefolytottak. Sikerült nekik megint , felálltak maguktól az emberek így telerakhatja a saját bérenceivel. Mikor érünk már el oda hogy nem állunk fel hanem ott maradunk ? Nem kivándorlunk hanem ott maradunk és belevágjuk a pofájukba hogy : NEM! Azt csinálok ami tetszik és ha nem tetszik a hogy kormánynak tetsző tényeket írok akkor is! OTT-MARADOK! Ja és még valami az origó hazugság gyárnak : Németországban nem visznek el bilincsben újságírókat. Az csak orosz , kína, török és a többi államban létezik amiket érdekes módon Viktor egyre többet emleget. A németeknél még a média szabad és nem keverik össze pénzügyi szarral, meg ott olyan sincs hogy a kormány által támogatott Média birodalom! Ami lassan saját maga alatt fog összerogyni itthon, remélem eljön hamar...

16 napja
Sándor Nagy
Sándor Nagy

nemetorszaggal kapcsolatban se legyenek illuzioid. Ott másképp csinaljak es igen ott is van cenzura es nem kicsi. olyan hogy fuggetlen ujsagiras sehol nem letezik.

16 napja
Molnar Attila
Molnar Attila

De legalább még van kuruc.info 😃

16 napja
Zsolt K
Zsolt K

"Akik a békés forradalmat lehetetlenné teszik, azok miatt válik a véres forradalom elkerülhetetlenné.' John Fitzgerald Kennedy

16 napja
pisti pisti
pisti pisti

🇭🇺🕇🇭🇺ORBAN2010-2050🌲🕇🌲

16 napja
MegaCsele
MegaCsele

Az ugye meg van, hogy az index továbbra is működik. :-)))

16 napja
Niko Bellic
Niko Bellic

XD az index tok szar, egyaltalan ki az aki olvassa? XDDDD

16 napja
-_ Antisocial _-
-_ Antisocial _-

0:57 Isten is leszállt közénk.

16 napja
Zsè
Zsè

Liberális taknyos paraziták !😀🙈szabad sajtó az , az kell nektek !! Jó hogy nem azt csipogjátok , hogy demokráciát , egyik nagyobb vicc a másiknál takarodjatok haza Izraelbe az anyátokba , ott majd lesz , kaptok szabad sajtót , meg demokráciát , meg , jogállamot , meg esküszöm én magam intézem hogy az összes létező ehhez hasonló fertőző szavakat ami létezik a szótár. Ból meg kapjátok a tiétek örökre !eskü🤣🤣🗯🙉🔦🙈

16 napja
_-DaRk³NorSZ-_
_-DaRk³NorSZ-_

3 napig tart minden csoda.... ha nem lesz index nem valtoztat sokat a dolgon

16 napja
Zeti
Zeti

Van egy olyan érzésem hogy ebből a nagy lendületből ugyan az lesz mint 2018 decemberében. Töketlen ellenzékkel ez képtelenség.

16 napja
Slappy
Slappy

0:59 dik a dnas

16 napja
FearFm
FearFm

MINDÖRÖKÉÉÉ FIDEEEEESZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 napja
R R
R R

Amúgy ez az "őőőőh" 444 intró hang az nem a yoló világból van? Nem yoló szesze hangja ez? Már egy ideje meg akartam kérdezni. LEGYEN MÁSIK!!!

16 napja
Leidener Der
Leidener Der

Az volt a kedvencem amikor a 'DEMOKRÁCIÁT DEMOKRÁCIÁT' skandálás után előkerültek a vörös zászlók:D

16 napja
Roland Farkas
Roland Farkas

Egyik vonulóban sincs semmi spiritusz, dinamika.Droidoknak tüntetni felesleges............

16 napja
norbert arhangelsky
norbert arhangelsky

Mocskos libsik

16 napja
Ida Kissné
Ida Kissné

Fidesz! Látod milyen demokráciàt tudsz csinàlni!! Sajtószabadsàg?? Uraljàtok az egész orszàgot!!👎👎👎

16 napja
Man OnEarth
Man OnEarth

Tudom sokatokban ott a kétely a jövőtöket, a közös jövőnket illetőben. E percben is, sokmillióan vagyunk szeretett hazánkban, akik napról-napra követik az évek (talán évtizedek) óta tartó eseményeket, érző szívű, gondolkodó, igaz szándékú emberek. Ott ülünk egymás mellet a buszokon, sorban állunk a boltoknál, egymás társaságában vagyunk, kis és nagy közösségekben egyaránt. Mindnyájan érezzük a bűzt ami belengi a levegőt, és orrfacsaró savanyúsága ránk is átragadt. Szinte hihetetlenül hangzik, de valóban, csupán néhány ezer ember ( és eszközeik által manipulált szűk társadalmi réteg) teszi ezt velünk. Velünk! A Magyarok népével! Petőfi, Bólyai, Hunyadi, Költsey, Kodály... mind ismerjük, a lista végtelen. Tudjuk kik vagyunk, kik tanították, formálták népünk, a századok alatt. Vajon mit üzenne most bármelyikük, mikor megérzi a szagot, ami nekünk szinte már otthonos? Mit ér így Dugovics, Zrínyi, vagy az Aradiak hősies áldozata? Itt vagyunk mind. Most, ebben a percben is, elképesztően sokan. Dolgozunk, iskolákba járunk, együtt, vagy egymás szomszédságában, de mindnyájan tesszük a dolgunk tisztességgel, önmagunk és környezetünk jobbátételén fáradozva. Keressük hát egymást, gondoljunk egymásra! Toljuk össze asztalinkat, lássuk vendégül egymást, és vegyük végre észre, ez az ország nem ők, de MI vagyunk!

16 napja
György Márk
György Márk

szanalmas ahogy a partok elöl masiroznak megfosztva a megmozdulast nepi jellegetol

16 napja
Börcsök Zsolt
Börcsök Zsolt

Gyerekek, saját magatokért álljatok ki és egymásért! Szervezetten kell fellépni és határozottan. Van szemetek és füleltek a környezet meg adott csak értelmezni kell.

16 napja
Ádám Czibulyás
Ádám Czibulyás

A szabadság egy olyan luxus, amelyet a magyar ember sohasem érdemelt ki igazán. Szánalmassá lett népünkből hiányzik a szolidaritás... bár úgy érzem, sosem késő. Hajrá!

16 napja
Attila Kiss
Attila Kiss

Annyira cukik, ahogy elhiszik, hogy ez bármit is megold...

16 napja
Genya mama
Genya mama

0:57 lol dé:nash

16 napja
Kkkm Kkkk
Kkkm Kkkk

Átszellemülten, ahogy az megszokott

16 napja
erdly
erdly

Feede$$

16 napja
nevem nincs
nevem nincs

0:57 dénash te vagy az?

16 napja
veqh fefa
veqh fefa

Az 5 eves gyereketeket mi az anyamert viszitek ki egy tuntetesre? Hatha eltalalja egy gumilovedek-, konnygaz, vagy netan eltapossak?

16 napja
Rockstar69
Rockstar69

Már nem Fletó idejében vagyunk.

16 napja
joco joco
joco joco

Mert az mszp-nél volt lángos ,vattacukor stb.

16 napja
Kristopher Csemer
Kristopher Csemer

Az a legnagyobb gáz, hogy egy békés tűntetésen, ilyenekre kell készülni a rendőrség részéről.

16 napja
TheMogyeee
TheMogyeee

az elég gáz ha gumilövedéket és könnygázt használnak.

16 napja
Orange Bulldog
Orange Bulldog

Nem az ellenzék van hatalmon ...

16 napja
Tünde Éva Gabriel
Tünde Éva Gabriel

Mindent bele kell csomagolni, nemcsak az Index problémáját, hanem az országban zajló összes problémát. Rendszert kell váltani, nem hagyni, hogy a magyarok nagy részének még rosszabb legyen a helyzete. Elég volt a zsarnokokból. Hatalmas tüntetés kell. Végre ki kell mondani, hogy az ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN, MINDEN HATALOM A NÉPÉ és nem a kétharmadé, akik bitorolják a hatalmat.

16 napja
Berberiwk Carolija
Berberiwk Carolija

Pontosan!

16 napja
dafi723
dafi723

Akkor leírom előre, gyurcsány, soros, libernyákok stb... Viszont az ellenzéknek mostmár (politikai fronton) ideje lenne felébredni és elkezdenie utat mutatni TELJES ÖSSZEFOGÁSBAN az ellenzéki és fideszből kibárándult embereknek az egész országban. Mivel ez már a nagyon sokadik csepp a pohárban és 22-ig nincs sok idő.

16 napja
Póta Kornél
Póta Kornél

Sok az agymosott.

16 napja
Konge97
Konge97

Köszönjük az Index 21 éves munkáját! 👏💚💙💜 A Fidesz elérte a célját... Két lábbal tiporják a sajtószabadságot meg a demokráciát🙂

16 napja
Sz. Z.
Sz. Z.

Én már töröltem is az index appot a telomról.

16 napja
bernáth ádám
bernáth ádám

a diktatúra felé zakatol Magyarország

16 napja

Következő

Volt egy cikk, amit nem írhattam meg

05:38

Volt egy cikk, amit nem írhattam meg

Index.hu

Megtekintés 134 E

Gordon Ramsay's perfect burger tutorial | GMA

09:56

Gordon Ramsay's perfect burger tutorial | GMA

Good Morning America

Megtekintés 57 M

Fluffy Goes To India | Gabriel Iglesias

26:53

Fluffy Goes To India | Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

Megtekintés 23 M

Steve Jobs introduces iPhone in 2007

10:20

Steve Jobs introduces iPhone in 2007

John Schroter

Megtekintés 24 M