8 kutatás, ami megmutatja az Emberben rejlő Sötétséget!

 • Közzététel: 9 napja

  Tanulom MagamTanulom Magam

  Tartam: 13:03

  Sziasztok! A mai videóban olyan kutatásokat hoztam nektek, amik az ember sötét oldalára világítanak rá, és hogy milyen negatív tulajdonságok, mechanikák, világlátások, viselkedésmódok jellemzik az embert általában.
  Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Tanfolyam:
  www.tanulommagamtanfolyam.hu

  Attis Instagram:
  attis_ae_tm

  Tanulom Magam Tanulók csoport:
  groups/357558988087676/

  Tanulom Magam Instagram:
  tanulom_magam

  Tanulom Magam Patreon
  www.patreon.com/tanulommagam

  Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
  tanulommagamofficial

  Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com

Bence Aszprosz
Bence Aszprosz

Kéne egy video az emberek jo tulajdonsagarol is

7 órája
dorina bende
dorina bende

shiopatáááák E>

14 órája
Eater of Souls
Eater of Souls

Az oltáselleneseket nem meggyőzni kell, hanem lelőni

21 órája
Dániel Torba
Dániel Torba

A legfontosabb emberi érzelem az empátia, ami egyszerűen hiányzik a legtöbbünkből

Napja
Márton Balogh
Márton Balogh

Szia Atis! Valamikor a közeljövőben csinálhatnál egy videót a Pygmalion effect - ről, nagyon érdekes témának hangzik.

2 napja
Nutellás Kenyér XD
Nutellás Kenyér XD

8:00 - 8:07 Most ráismertem magamra :C 😂

2 napja
Nutellás Kenyér XD
Nutellás Kenyér XD

0:58 A románok a Romániában élő magyarokkal szemben be like:

2 napja
Dezső Farkas
Dezső Farkas

Jó a pólód😄🙂

2 napja
Bettina Gál
Bettina Gál

10:37 ez mennyire igaz :D

2 napja
bruno horvath
bruno horvath

A legsötétebb dolog a világon az ha valaki az SUV-kra gerjed.

2 napja
Bence Becsei
Bence Becsei

Én tej érzékeny vagyok így nincs dilemma

2 napja
Dzeba Balazs
Dzeba Balazs

A pólódat hol vetted?Nagyon király!

3 napja
madara Uchiha
madara Uchiha

Van egy mondás miszerint:úgy ismerszik meg az ember valója ha hatalom kerül a kezébe

3 napja
Eve Horváth
Eve Horváth

Köszönöm!

3 napja
Catfood 3000
Catfood 3000

A 4-10 éves korosztályban levő gyerekek a legördögibb entitás részei. (Tudom, hogy vannak kivételek, de a többséget ilyennek tapasztalom.)

3 napja
Eszter Hajas
Eszter Hajas

Szia Atis! Először is szeretnék gratulálni a csatornához:) Szerintem nagyon kerek videókat készítesz, érdekes témákkal ;) Másodszorra; Tudnál esetleg (ha nem is önmagában) az empátiáról valamit összerakni? Konkrétan hogy mitől alakul ki? Velünk született vagy szerzett dolog lenne? egyes embereknél miért erősebb míg másoknál kevésbé... ,,kell,, egy trauma vagy nehéz időszak ahhoz hogy ez kialakuljon ?? ...stb.. Előre is kösziiiii

4 napja
Beatrix Boja
Beatrix Boja

Csak szerintem lenne jó Szméagolnak?🤔Sőt... Tökéletes!

4 napja
lee aymi
lee aymi

Mindez rátok igaz. Én mióta szerény lettem, tökéletes vagyok.

4 napja
helllo
helllo

Erre még emlékszem :DD

3 napja
Balogh Dani
Balogh Dani

A kárömvendés abban az esetben szerintem nem az, ha az a személy aki csinálta az egy sértett ember akit éveken át is piszkálhattak, illetve aki meg mondjuk lett kiröhögve az meg az az ember aki mindennaposan sziggya azt, aki kiröhögte őt. Nem vagyok biztos hogy ezt könnyű érteni, és ha igen akkor elhiszem ha valaki mondaná, ez már csak eggy ilyen tulajdonságom, ezért teszek hozzá egy példát. Én engem sokan piszkálnak (többen mint kéne, többen mint az osztályban, többen mint 3 osztályban), de most csak egy emberről lessz szó ( NEVET MEG PERSZE NEM MONDOK). Szóval aki leginkább piszkál az a mi osztályunkban van, eggyik órán (mint szokása) bosszantja a tanárt, aztán volt valami vita mi köztünk is aközben azzal a gyerekkel, tanár meglátta ami történt, Ép hogy elkezdtük a mondatokat persze egyszerre, tanár mondta: azonnal menj ki, nem is irtál még semmit se be a munkafüzetedbe csak a haverjaiddal csevegsz menj ki most! Jól megszívta jól megmondom, egy picit örültem neki, hogy kizavarták mert minden órán az lett volna ha egyszer nem küldik ki aznap. Szóval eröltetetten de kiváló hangzással úgy hogy a tanárnak ne legyen nagy figyelmére és csak neki, nevettem egy kárörvendös hangút, és közben megjegyzem az a fej amit vágott közben meg vitte a tanár ki a teremből a cuccaival eggyütt XD. A végére a következő órán már mondta hogy akkor fejezzük be, hát nem voltam olyan hogy ne rázzam meg akkor a kezét, ugyanis még akkor is kapott egy kis szigort egy tanáromtól aki inkább csak velem vam, ami napról napra engemet olyan dolgokkal nyújt, amikben az osztálytársak nem részesülnek. Illetve ezzel ne tudják tönkretenni a napjaimat a kis lurkók, mert ezzel azt akarjál tudtatni velem hogy sokkal jobban megvagyok becsülve. És sokall tartozom még ezzel nekik egyszer. Egyszer, viszonzom azoknak, akik segítettek odáig eljuttatni ahol most tartok. Ha olvassák közben az üzenetemet, nem nagy eséllyel, de csak ebben az esetben írom ide (köszönöm).

4 napja
Balogh Dani
Balogh Dani

Ismét egy jó hosszú kommentet irtam. -_- hát akkor hozzá kell szokjak.

4 napja
Luca Daróczi
Luca Daróczi

Gyíkokat kínzok😐

4 napja
Moody Hank
Moody Hank

Vicces egyébként, hogy az elvileg intelligenciának vett fejlődés egyben romlás is. De közben meg aki buta az hajlamosabb rosszat cselekedni, miközben a szuperintelligensek is pont emiatt :D Mennyi ellentmondás.

4 napja
Moody Hank
Moody Hank

Kíváló összeállítás. Sajnos valószínűleg kevesen gondolkodnak el azon, hogy másképp csinálják ezeket a dolgokat és/vagy leszarják. Ebbe én is beletartozom részben :)

4 napja
Peter Heller
Peter Heller

Szerintem részben mindenki. 😉 Rohadt komoly tudatosság kellene hozzá, hogy 24/7-ben mindenre kiterjedően önkritikusak legyünk. Talán nem is tenne jót. Senki nem tökéletes. Az persze más dolog, ha meg se próbálunk fejlődni egészséges önkritika téren.

8 órája
Hanna Ashenafi
Hanna Ashenafi

5:32 a mamámat 25 percig próbáltam meggyőzni arról, hogy az internet jó dolog, egy csomó érdekes dolog van rajta, (erre a csatornára külön szántam 10 percet) de ő még mindig azt állította, hogy ott szinte csak rossz ember van, ki akarnak használni engem, és pedofilok rengetegen rajta. Hiába mondtam el, hogy Zsomacék a hajléktalanoknak osztottak mekis kaját erről pl biztosan állította hogy kamu. T~T Bár azt hozzá kell tennem, hogy érdeklődéssel figyelt amikor erről a csatornáról beszéltem.

4 napja
Benjámin Hajdú
Benjámin Hajdú

Arról is lehetne videó, hogy a weebek miért kezdenek el ordenáré módon virnyíkolásba kezdeni, ha éppen nekem nem tetszik az anime rajzoltmese műfaj, és mindennek hangot adok.

4 napja
Dávid Szűcs
Dávid Szűcs

khöm. Gollam! XD

4 napja
Manager Rock
Manager Rock

Miért hiszed azt ha valahány emberrel csinálnak egy kísérletett akkor minden embere igaz?

5 napja
Ottó Kangli
Ottó Kangli

Érted SÖTÉT oldalára VILÁGÍT XD

5 napja
Bucher Buddy
Bucher Buddy

Csinálhatnál videót ennek az ellentettjéről, hogy mik a jó tulajdonságai az embereknek, mivel vagyunk jobbak mint az állatok stb. Az emberek sötét oldaláról és rossz tulajdonságairól sokan beszélnek. Mindenhol csak azt halljuk, hogy milyen károkat okoz az emberiség és milyen rosszak vagyunk, de a jó tulajdonságainkról csak kevesen beszélnek, ezért is lenne érdekes.

5 napja
ismeretlen srác
ismeretlen srác

Motivációs videókat néz vagy felexelőset ha nem idegesítenek fel téged megmutatják a jó világot és hogy ők milyen boldogok tudnak lenni egyébként támogatom az ötletett

4 napja
Dániel Czikkart
Dániel Czikkart

Nem feltétlenül ide kapcsolódik, de én mindig azt szoktam mondani, hogy az ember legőszintébb érzelme a gyűlölet. Mert lehet valakit szeretni, meg nem annyira szeretni, valakit bírni, vagy nem annyira bírni, de gyűlölni csak tiszta szívből lehet...

5 napja
Anna Kovács
Anna Kovács

Van erre a témára egy nagyon jó film natalie portmantol a fekete hattyú című film

5 napja
Klaudia Pacsi
Klaudia Pacsi

Videó ötlet: Mars missió. Az új Marsjáró (akár a régebbiekről is lehehetne) kevés a magyar nyelvű és értelmes összeszedett videó erről .

5 napja
Nándor Merczel
Nándor Merczel

Van abban valami báj hogy ha kavag a máj

5 napja
SAM I AM
SAM I AM

Vader bácsi megcsinálta!!! Igen!!! Átálltunk végre a Sötét Oldalra!! :D

5 napja
gLfox
gLfox

Szia Atis! Nagyon tetszenek a videóid, főleg azt bírom, hogy sok fajta témakörben jártas vagy és mindenki száj íze szerint készítesz tartalmat! Engem személy szerint nagyon érdekelne egy halállal kapcsolatos videó, halál utáni élet, spiritualutás, mit gondolsz róla, tanulmányok stb. Tudnál esetleg egy ilyet is csinálni nekünk? Előre is köszönöm szépen! További sok sikert! :)

5 napja
oláh zsolt
oláh zsolt

Amikor a legjobb barátod ki beszél a házad mögött+a kétszinűség

5 napja
Györgyi Krepsz
Györgyi Krepsz

5:01 Na, akkor úgy látszik, nekem ezért nincsenek áldozathibáztató gondolataim a hajléktalanokkal szemben, mert én már elég korán elvesztettem az igazságos világba vetett hitemet! :P (Hárítok én is, persze, hogy hárítok, mert borzalmas dolog volna abban a tudatban élni, hogy nem tudok rajtuk segíteni. Ezt én általában azzal ellensúlyozom, hogy nem rúgok beléjük még jobban, meg próbálom nem bántani őket direktben.)

5 napja
Enikő Miléna Szőke
Enikő Miléna Szőke

Szerintem a leg borzasztóbb dolog az emberi fajba hogy ahova beteszük a lábunat ott mindent elpusztítunk. Ha találunk egy szigetet luxus villákat építünk. Hogy mi lesz az ott élő emberekkel/állatokkal? Kinyirjuk őket. És még lelki ismeret furdalásunk sincs (tisztelet a kivételnek) .Ha az emberi fajnem enne az állatok és a növények sokal boldogabbak lenének.

5 napja
Anna Mezei
Anna Mezei

Nagyon jó a pólója Attisnak!

5 napja
xEldki !
xEldki !

A tejes témára én is nagyon kíváncsi lennék

5 napja
Arka
Arka

Kiraly a polod!

5 napja
Nora Stohner
Nora Stohner

Like aki nézi Főadmint💜😊

6 napja
NeverMore
NeverMore

Én pont hogy csak az embereket gyűlölöm, sosem bántanék embereken kívül mást, nem szörny vagyok.

6 napja
Pál György
Pál György

jó, hogy vagy itten nekünk, szépen, bölcsen, vonzóan... Mindent felsoroltál, ami nem Te vagy.

6 napja
Botond Mózes
Botond Mózes

Én inkább felveszem azt a pszichológia fájdalmat .

6 napja
Botond Mózes
Botond Mózes

Miért nem szóltál , hogy lesznek sajnos hajléktalanakról képet . Mindig annyira , de annyira rossz látni őket , mert tudom , hogy nem tudok segíteni neki vagy valamit jobbá tenni nekik .

6 napja
NeverMore
NeverMore

Én az autó balesetes képeket imádom :3

6 napja
Botond Mózes
Botond Mózes

Jó a pólód . Most komolyan nagyon tetszik .

6 napja
Csenge Darázs Szabó Csenge
Csenge Darázs Szabó Csenge

Én ahányszor meglátok kis állatot akkor azt az érzést érzem hohy de szivesen oda mennék és elkezdemém fojtogatni de az emberekkel kedves vagyok! Szóval fura..

6 napja
Albert Wesker
Albert Wesker

Én fordítva vagyok ezzel

Napja
Big Head
Big Head

300. Komment

6 napja
Dávid Budai
Dávid Budai

2:40 omen!😈❤️

6 napja
Defend Bátor
Defend Bátor

"Gollam"

6 napja
Böbi Egyed
Böbi Egyed

Golam :'D :'D

6 napja
LevhY
LevhY

de tetszik a pólód

6 napja
Hajnalka Friedrich
Hajnalka Friedrich

Csupa olyan tema, ami erdekel🤩🤩

7 napja
empty soul
empty soul

Elértünk egy olyan pontot, ahol fejlettebbek vagyunk agyilag, mint biológiai szempontból. Ha belegondolunk, egyik fajra sem mondható el ez rajtunk kívül. Viszont ettől függetlenül megmaradt a túlélésért küzdő, állatias emberi oldalunk is, amely természetéből adódóan nem foglalkozik morális kérdésekkel, azzal mi a jó és rossz. Tehát létrehoztunk egy rendszert, ahol a természetes viselkedésünk teljes ellentetjét várjuk el magunktól. Nagyon kevés ember képes ténylegesen megfelelni ezeknek az elvárásoknak, így a többiek az új környezethez alkalmazkodva tettetik magukat: más szóval hazudnak maguknak és mindenkinek körülöttük magukról, mindenki érdekében. A maradék őszínte magával és vagy másokkal szemben sem tetteti magát (őket általában lecsapjuk, mint a szúnyogot), vagy megtéveszt másokat, hogy ne tűnjön ki (ők látják át a legjobban a szituációt). Nincs erről a jelenségről különösebb véleményem, mivel nem fog megváltozni még sokáig és nincs mit tenni vele. Csak magadra tudsz figyelni, néha másokkal is megosztani a gondolataidat, esetleg rávezetni őket az igazságra. Mert ha ezt nyíltan kimondod, akkor "képzelődsz", nem lehet ez a felfogásod, hiszen nem ez az elfogadott. Visszataszító ez a gondolkodásmód, hogy ami nem elfogadott nem is lehet igaz, akárcsak egy kicsit. De ez is csak egy módja a csoportosulásnak és túlélésnek, tehát nagyon is emberi dolog. Remélem idővel belátjuk a hiányainkat és tudatosabbak lehetünk ilyen téren.

7 napja
stuntface
stuntface

Tej: Légy te is tejfeherje érzékeny és pont nem fog érdekelni egészségese e vagy sem :D Ízét se ismerem egy jó csokoládénak . Világbéke :D

7 napja
Monológok a levegőben
Monológok a levegőben

Szerintem a hipokrita viselkedésnek és annak a jelenségnek, hogy magunknak mindent könnyebben megbocsátunk (azon a nyilvánvaló okon kívül, hogy a mi érdekünket szolgálja és minden ember szereti ha nekitetszőn történnek a dolgok) abból is fakadhat, hogy ott az egész folyamatot látjuk és átéljük. Ha a másik előretolakszik és elvesz pofátlanul egy sütit, akkor én nem a folyamatot látom, hanem csak is kizárólag a végeredményt, hogy bunkó mód előretolakodott és elvett egy sütit. Viszont ha én vagyok a "rossz fiú" akkor tudom, hogy, baromi rossz napom volt, egész nap nem ettem semmit, nem halad a sor valami balfék miatt, tudom, hogy türelmetlen vagyok, tudom, hogy miért vagyok türelmetlen abban a szituban és ha később nem is de akkor és ott jogosnak érzem a dolgot. Vagyis én nem csak az önző cselekedetet tapasztalom meg, hanem azt is ahogy odáig eljutottam.

7 napja
Réka Boros
Réka Boros

már ezért megérte megnézni a videót 10:32 fetrengtem a röhögéstől és 3x visszanéztem XDD

7 napja
Réka Boros
Réka Boros

azta hogy tudod ilyen jól utánozni gollamot

7 napja
Rina kuran
Rina kuran

Annyira jó a pólód 🧙☺️

7 napja
Gyula Horváth
Gyula Horváth

simán beugorhatnál Gollamot szinkronizálni...

7 napja

Következő

Multiverzum - léteznek Párhuzamos Univerzumok?

17:16

A Horoszkóp egy baromság?

19:25

A Horoszkóp egy baromság?

Tanulom Magam

Megtekintés 136 E

Mi az a hang a fejedben, ami beszél hozzád?

15:14

Mi az a hang a fejedben, ami beszél hozzád?

Tanulom Magam

Megtekintés 92 E

A Föld az űrből - Earth from Space - dokumentumfilm

1:31:32

13 Jel, hogy Alacsony az Érzelmi Intelligenciád!

15:56

Tényleg igazságos volt Mátyás Király?

15:12

Tényleg igazságos volt Mátyás Király?

Tanulom Magam

Megtekintés 52 E

Ki kell ábrándítsunk MAGADBÓL! 😢

17:13

Amerika New Yorktól Miamiig

3:28:57

Amerika New Yorktól Miamiig

Úton

Megtekintés 1,3 M

Miért vagy Lusta?! 8 Tipp a Lustaság ellen!

13:45

Miért vagy Lusta?! 8 Tipp a Lustaság ellen!

Tanulom Magam

Megtekintés 99 E