15 ÉVES "ZSEBIBABA" AKI A SE*GÉVEL ÁRULJA A CIGIT A NETEN + Válasz Aysenak | Szülők, hol vagytok?

 • Közzététel: 10 napja

  ZSHOW timeZSHOW time

  Tartam: 18:27

  #ZSEBIBABA #INSTAGRAM #AYSE
  IG: osvvath_zsolt?hl=hu
  HA EXTRA TARTALMAKRA VÁGYSZ:: humemory.info/users/gmQe7EGBy9Dkb4q1lMkJiQ.htmljoin
  Nem tudom most mit is kéne ide írnom... Kezdem azt érezni, hogy valamit én csinálok rosszul. Fiatal lányok gyilkosokkal romantikáznak, gyerekek meztelenkednek a neten és ezt tízezrek támogatják. Én meg a páromat sem merem megcsókolni nyilvánosan, mert úgy érzem ez másra nem tartozik. Szeretném, ha nem ez lenne a követendő példa!

ZSHOW time
ZSHOW time

HA EXTRA TARTALMAKRA VÁGYSZ: https://www.youtube.com/channel/UCgmQe7EGBy9Dkb4q1lMkJiQ/join

9 napja
Gomba Cat
Gomba Cat

Vicc nélkül

Órája
Gomba Cat
Gomba Cat

@Boss Norbi megkaphatom? XD

Órája
Gábor Fábián
Gábor Fábián

@ZSHOW TIME kicsit le vagyok maradva :( kérhetnék sztori vidót hogy mi ez az egész?

5 napja
David of the game
David of the game

@Boss Norbi mivan brnne? Elkuldened

7 napja
VA LOR
VA LOR

Ha szülei nem tesznek semmit, valaki tehetne és szólhatna a gyámügynek, hogy csináljanak valamit.

8 napja
k klaudia
k klaudia

Felnéztem a tiktokjára,instájára, elszörnyedtem

8 órája
beni Nagy
beni Nagy

Nevelőszülöknél van amugy

Napja
ayoungblenderprodigy
ayoungblenderprodigy

meg is ertem nosikat, teljes szinten

2 napja
Anita Makai
Anita Makai

20 éves vagyok de ha kicsit kint van a dekoltázsom egy kivívóbb rucin anyukám biztos nem engedi meg hogy feltegyem😂 Azért kiabál velem mert nincs a lábamon papucs😂 Imádom anyukám!

2 napja
Nikolett Colic
Nikolett Colic

Ezt a témát nyomtatják a filmekben a könyveknek a fiataloknak lásd Szürke 50 árnyalata,365 nap és hasonlók....

2 napja
Gréta ***
Gréta ***

Zsebibaba neveloszuloknel van?🤨

2 napja
József Sári
József Sári

Ez nem a gyerek hibája. Ez s szülőé

2 napja
Signum Laudis
Signum Laudis

Esküszöm annyira örülök,hogy végre valaki a “magasabb körökből” felismerte ezt a jelenséget és hangot emel ellene! Így tovább, ne add fel !! A híres jobboldal ami távol tart minden ördögöt elvileg nem foglalkozik ezzel pedig ez a magyarságot a legjobb pusztítsa! Gyerekeink a legnagyobb értek ok a jövő vigyázzunk rájuk ! Lényeg : köszönjük ,hogy vagy nekünk Zsolt!

2 napja
Vivien Dankó
Vivien Dankó

Szia! Én sajnos ismerem az Andit (Zsebibabát). A szülei le se szarják, hogy mit csinál a neten. Ja és a cigis reklámhoz szülői beleegyezés kell és a szülei bele is egyeztek. A cigit is ők veszik neki. Nem akarom ócsárolni, mert igen is jól ismerem. Csak ennyit akartam. További szép napot mindenkinek!

2 napja
***
***

követők után lesznek utánzói is , ez a világ egyre kezd rossz irány felé hajlani 🙄

2 napja
Juhasz Julianna
Juhasz Julianna

Igen!de gondolom ő is kovetett valakit anno!!!!!!!!A probléma nem most kezdődött!!!!!

2 napja
Biró Milán
Biró Milán

Én csak azt a részét nem értem meg, hogy ha kipakolod mindened, és ezek alapján szerzed a követőtáborod 98%-át, akkor miért fakad ki ha bárki is a ku*va minősítést használja rá? Egy mondás elég a faszira, aki kur*ának áll, ne csodálkozzon ha megbas*zák.. :D

2 napja
david kalasz
david kalasz

Most ebben ki nem ertina lenyeget???

2 napja
Luna Delgado
Luna Delgado

Nem baj ha a szülő felügyeli a gyereke dolgait (sőt szerintem inkább jó is) pl én mindig megmutatom a képeket/videókat amit kiakarok tenni a netre, viszont nem szabad tulzásba és a magán szvéráját is tiszteletbe kell tartani mert a gyerek egy idő után meg unja és már semmit nem lesz hajlandó a szüleivel megosztani. Mint fentebb említettem mindig megmutatom mit akarok ki tenni a netre meg mind 2 szülőm követ instán és facebookon(15 vagyok) de ennyiben ki merül nálunk ez a dolog, mert bíznak bennem és tudják h tudom kezelni a dolgokat. Én is kaptam már "faszos képet" ahogy te fogalmaztál egyből mentem anyumékhoz és ment a feljelentés + a tiltás. A Zsebibabás témához csak annyit h azon nem igazán láttam h bárki elgondolkozott h cigarettát reklámoz amire valaki valószínűleg meg kérte és fizet neki nagy valoszínűséggel egy felnőtt!! Akinek tudnia kellett h 15 éves...

3 napja
ZZ Roux
ZZ Roux

Nagyon szereted a trasht és a trash is szeret téged Zsolti. Vagy ez hozza a nézettséget?

3 napja
Lari Channel
Lari Channel

5:25 mucika behalok😂Legjobb vagy Zsolti💪🏻

3 napja
Anna Nagy
Anna Nagy

Sajnos alapvető probléma napjainkban a magamutogatás az élet minden területén. Ebből adódóan persze, hogy kiteszi a legtöbb ember mindenét, hogy mégtöbb követője legyen. Akiknél még megjelenik a valós érték, ami még előrébb is vinne az életben vagy akár egy rossz napon felvidíthatna, nem követik annyian. Hogy hol a probléma? Talán a felnőtteknél/szülőknél kéne kezdeni a keresgélést, mint ahogyan a videóban is felmerült, mert a gyerek a felnőttektől tanul és bizonyos korig másolja is.

3 napja
Szarkov Productions
Szarkov Productions

kaki

3 napja
Martin
Martin

Egy városba lakunk, de nem rég óta követem instán, és azért követtem be, mert kíváncsi voltam arra, hogy mi ez a sok sztori, videó róla. Egyáltalán nem normális amit csinál, de sajnos néhány szülő leszarja, hogy mit csinál a gyereke, mit tesz ki( ismerőseim közül is sok szülője ilyen), elszomorító, hogy ennyire mutogatják magukat, belese gondolnak hogy ezzel mit csinálnak, ha egyszer felkerul onnan, az örökre ott is marad, és visszaélhetnek vele, vagy emiatt nem vesznek fel pl. Egyetemre. Remélem minél előbb megjön az esze zsebibabának, mert ennek nem lesz jó vége az biztos, de azt is észre vettem, hogy néhány influencer támogatja is amit csinál, és ez is szörnyű. Én nem értem a mostani embereket, 20 éves vagyok, de én sose mutogatnám, tenném ki magam a netre ahol millióan láthattják. Kéne tanítani az ilyet az iskolába, hogy milyen veszélyekkel jár az internet, biztos hogy kevesebb lenne akkor.

3 napja
_wich Emo
_wich Emo

15 vagyok ( lassan 16) és nagyon sok felnőttöl kapom meg hogy érettebben gondolkodók mint a kor tàrsaim. És nem csinálok Ooyanokat mint a Zsebibaba.

3 napja
Niki Fazekas
Niki Fazekas

Na igen, mindenkinek meg kell válogatni a társaságát. Ha egyszer olyan társaságba kerül az ember mert megeshet véletlenül akkor azt időben fel kell fogni. A szülőknek azt kéne felismerni, hogy a gyerek más lett, de ezt már fel kellett volna ismerni. Abszolút nem tudom felfogni azt sem hogy ezek mire jók. A saját életét teszi tönkre nagyon fiatalon.

3 napja
Jázmin Mars
Jázmin Mars

Nagyon orulok,hogy ratalaltam erre a videora.Peldamutato a gondolkodasod es a beszedstilusod🤝

3 napja
Ildikó Ürögi
Ildikó Ürögi

Ird be a nevet ph-on.

3 napja
Sándor Czechner
Sándor Czechner

Teljesen igazad van

3 napja
Szerencsi Márk
Szerencsi Márk

Zsebibaba 15 éves hát kb. legalább 20 évesnek nézki érett mindene, kivéve az esze az nincs neki szegénynek

3 napja
Bálint Kiss
Bálint Kiss

16 éves vagyok fiú De ha lenne lányom fiam vagy egyáltalán gyerekem en nem hagynám hogy mutogassa magát az interneten

3 napja
roland peschak
roland peschak

az én egyik osztálytársam aki ugye 12 az a tiktokjára "trendeket" rak ki ami arról szól hogy twerkel konkrétan egy olyan rövid nadrág van rajta hogy olyan mintha csak egy bugyi lenne rajta és rázza magát xdd szégyen

3 napja
Reiger
Reiger

Valoban szerintem is azert tulzasba viszi a kelletenel

3 napja
Menora86
Menora86

Nem is értem, bárki miért teszi fel a kérdést,miből szerzel követőt. Nem releváns. Amikről beszélsz, teljesen jogos. 15 évesen seggmutogatás??? Babáztam még. Én igenis török pálcát ezen szülők fölött. A szüleim kb a dimplomaosztóig szobafogságba zártak volna, és minden nap kaptam volna a fejtágítást, hogy mit képzelek, ha csak egy ilyen képet készítek magamról. (Meg se fordult a fejemben.) Ha a kislányoknak van "joga" (vicc) ilyen social media profilokat kreálni és marketingelni, akkor kellenek ilyen videók is! Az ilyen nem szülő, csak biológia gyártója az emberterméknek..

3 napja
B. 'Fucking Crazy' Máté
B. 'Fucking Crazy' Máté

Én nemtom' 1 éve még mindennel tisztában voltam, ami a neten történt, de úgy tűnik, hogy a 7 Days to die függőségem, de az is lehet, hogy az sem tett jót, hogy úgy zabálom a rivotrilt mint más a tick-tackot, elterelte figyelő tekintetemet a netről..Én ebből annyit értek, hogy "ájsá", "török", "rabok", "levelezés", "seggét mutogatja" szóval nem igazán értem ezt.Seggüket meg csöcsüket mutogató insta "sztárocskák" már voltak régen is, csak éppen nem instán.Retardált, hüvelyváladékra szomjazó, kanos nyálcsorgató kis sutyerákok meg régen is recskáztak ezekre, sőt recskázni is fognak, úgyanúgy, ahogyan netribanckodás is lesz mindig is.Most komolyan ezen lepődünk meg, mikor itt a yt-bon ez sokkal keményebben megy?Ezen a kibaszott platformon már csak csöcsöt meg pinát se kell mutatni, csak beszélni mindenféle faszságot a kamerába, és dől a lé.Elég csak unfieldre aka "pólók, pulcsik, bögrék, genyók"-ra vagy Marisra gondolni, esetleg followannára, vagy dancsóra.(Egyébként lehet a közeljövőben szabaduló jótestű női rabokkal is levelezni?Nem mintha akarnék, csak kérdem. :D )

3 napja
BANDRYS
BANDRYS

ez az elso video amit nezek toled de kurvara egyet ertek veled❤️😈🥊

3 napja
BIGNNES05
BIGNNES05

Ez az első video amit láttam töled, ment is a feliratkozás😀

4 napja
Alexa Molnàr
Alexa Molnàr

Mert, te ki a faszom vagy hogy meg kell kérdeznie valakinek hogy milyen videót csináljon? Mi közöd van hozzá? Kicsit már nagy a mellényed, jobban tennéd ha ezt levennéd;)

4 napja
ZSHOW time
ZSHOW time

Kislany letedre ilyen csunyan beszélsz. Szivesen beszelnek a szuleiddel

3 napja
Mihály Nám
Mihály Nám

Véleményem szerint azért csinálja ezt, mert otthon nem kap elég figyelmet, nem is nevelik, mert néhány szülőnek az a "nevelés", ha mindent megkap a gyerek. Ha pedig arra kerülne a sor, hogy beszélgetni szeretne a gyerek, csak elzavarják, mondván hogy van fontosabb dolga is.

4 napja
B M
B M

Report és kész, nem értem, mit kell ezen ennyit pörögni. Az fog neki fájni a legjobban a kislánynak, ha kibsszák a játszóteréről.

4 napja
Milán Császár
Milán Császár

13:10 de igaz.. Én sose kovettelek nem tudom anyira ki vagy.. De ez tényleg nagyon igaz.. (nem csak ez, hanem az egész videó)

4 napja
Anna Maszkály
Anna Maszkály

Igazad van

4 napja
Trevor Philips videói
Trevor Philips videói

Szia Zsolti! Kb 3 hónapja találtam rá a csatornádra és nagyon jó videókat csinálsz. Sajnos én is azt tapasztalom, hogy az osztálytársaim egy része ilyen szennyeket néz mint például R. Márk, Bish Bharbie stb. Sok kitartást a videózáshoz, és szerintem sokan egyet tudunk érteni abban, hogy azért nem minden 14 éves retardált. Mert én 14 vagyok. Egy szó, mint száz, nagyon jó, amit csinálsz, ne hagyd abba!

4 napja
Zsolti Games
Zsolti Games

És majd 3 év múlva megy az onlyfans regisztrálás neki... Ez kib@$zott elszomorító (17 éves vagyok )... Sokan fikáznak fiatal, hülye vagyok, de nem úgy gondolkozok mint a kortársaim....

4 napja
Danka Enikő
Danka Enikő

Van egy olyan érzésem hogy önértékelési gondjai vannak, és a testére adott visszaélésekből táplálja a lelkét.

4 napja
Bianka Csirke
Bianka Csirke

Imádlak. Még több ilyen embert ❤️

4 napja
Marika Varga
Marika Varga

13 vagyok egyszer nem sértötem meg ha legyerekeznek én annak is tartom magam de visszont szerintem nagyon jók a videóid nézem is öket 🙂🙃

4 napja
Logan MacGyver
Logan MacGyver

16 évesen (fiú vagyok mondjuk) jobban felháborodnék mint mari néni a farhát áremelkedésén ha anyámék elkérnék a telefonomat átnézésre

4 napja
Claudia Csomor
Claudia Csomor

És most gondoljunk bele, hogy Zsebibaba apukájának a haverjai simán látják a kislány alfelét. 👌🏻👌🏻 Vagy megy az iskolába, és igazgató bácsi többet látja pucéran az interneten mint anno anyuci mikor fürdette 🙄

4 napja
Ádám Horváth
Ádám Horváth

nem gyerek a 8 éves az gyerek lehet hogy jogolag nem felnőt de nem gyerek sőt pl legtöbb ázsiai órszágban 12 éves kortol már felnőtnek számitanak

4 napja
Luca Megyeri
Luca Megyeri

Miért nem lehet le szálni róla na ezért utálom én az embereket olyanok vagyunk mint a birkák egyedül használjuk az eszünket de ha van egy tömeg aki utalja a másikat akkor mindenki megy a másik után szép

4 napja
zoli Borbély
zoli Borbély

Zsolt, nem rég láttam egy olyat tv-ben hogy egy család apára azt álitótták rá hogy fogdossa a lányát (aki örökbe akarta venni a gyereket) és az aki át vette a gyereket az meg verte és éheztette. Itt meg le se szarják a 15 éves k*rvát. Ez magyarország!

4 napja
SzSz 21
SzSz 21

3 percenkent reklam van borzalmas...

4 napja
András G
András G

az, hogy a buliban joggal gondolhatja valaki, hogy a wc-ben bármit csinál vele, nagyon káros gondolat, nem értem, miért kell terjeszteni. bármilyen erőszak esetében az áldozatnak nincs felelőssége. elővigyázatosnak lenni vagy nem lenni nem jelenti azt, hogy az ő hibájából történik, ami történik.

4 napja
ZSHOW time
ZSHOW time

Ez egy rohadt nagy faszsag amit a piszi jegyeben talaltunk ki. Egyetertunk hogy minden eroszak es abuzus ami a gyengebbik nem ellen iranyul undorito es elitelendo ezert is mondtam, "ha azt gondolja" a tettlegesseg nyilvan mas teszta. DE! Ez a lo erosen masik oldala es mondom ezt ugy, hogy ellene vagyok az aldozathibaztatasnak.

4 napja
Nevess sokat!!!
Nevess sokat!!!

És amikor mondják hogy a nők előbb érnek csak sajnos nem agyban a többség.

4 napja
Stella Horváth
Stella Horváth

13 eves vagyok, anyukam SOSE neztem meg az uzeneteim vagy hogy kiket kovetek. Tiszteli a maganszferam, es pontosan tudja hogy nem dolok be ilyen hulyesegeknek. Nem fogok irogatni raboknak stb...neha nem ertem a kortarsaim

4 napja
Zalán Torma
Zalán Torma

11 évesen is megérthető ez a téma köszi hogy érett fejjel valaki elmagyarázza ezeket.🖤🖤

4 napja
Tibor Miklos
Tibor Miklos

Azt nem értem, hogy egy fiatal lány miért nem inkább a vele egykorú "szabadlábon lévő" legényekkel levelezget/beszélget? Tehát, ahelyett, hogy mondjuk elmenne a vele egykorú legénykével moziba pl, inkább valami börtöntöltelékkel levelezget,aki több ezer kilóméterre tölti jogos büntetését? Érdekes ez a női logika....

5 napja
Mirella Suha
Mirella Suha

Te miért vagy ilyen nyomorult? 🤯

5 napja
Wendel
Wendel

Látszik magadbol indultál ki :D

5 napja
Wendel
Wendel

Zsebibaba 2.0 🤣

5 napja
Dave Gaming
Dave Gaming

Click Bait

5 napja
Gábor Fábián
Gábor Fábián

Iron channel

5 napja
Heni Guzsik
Heni Guzsik

Erröl a tèmárol csak annyit mondanèk hogy apukám börtön ör!anyukám rendör ès igen rengeteg veszèje vann enne a dolognak mert a családunkat is fenyegettèk már meg a börtön töltelèkek ès már zaklatták is apukáját ezek az emberek úgyhogy igen !nagyon sokat lehet tanulni a videoidbol ès sok sikert tovább!😁

5 napja
Itzz_LiL_ kevin
Itzz_LiL_ kevin

Ayse milyen platformon csinálja ezeket a videókat és milyen névvel?

5 napja
Itzz_LiL_ kevin
Itzz_LiL_ kevin

Mi ennek az ayse nőnek a neve?

5 napja

Következő

DOHÁNY REKLÁM 15 ÉVESEKKEL︱Szemetesláda [#3]

10:09

Gálvölgyi János a legyen ön is milliomosban

24:16

Oroszország titkai /Novaja Zemlja/ a félelem szigete

42:45

Minden ami él, remél

1:48:04

Minden ami él, remél

Roman Negyedi

Megtekintés 49 E

Szex és más tabuk | Comedy Club 2018 | Dumaszínház

42:17