Ilyeneket akarunk LÁTNI! 👀 | ASUS ROG Zephyrus M15 teszt

 • Közzététel: 5 napja

  TheVR TechTheVR Tech

  Tartam: 17:07

  Sorra jelennek meg az újabbnál újabb gamer gépek a legújabb 10. generációs Intel procikkal. Az ASUS ROG Zephyrus sorozatot már régóta ismerjük, most megnéztük, hogy milyen az Intel Core i7-10750H-val szerelt M15-ös modell.
  További infó ► www.asus.com/hu/Laptops/ROG-Zephyrus-M15/
  Időbélyegek:
  00:00 - Intro
  01:43 - Design elvek, billentyűzet, funkciók
  06:48 - Csatlakozók
  08:31 - Specifikációk
  09:59 - Gaming teljesítmény
  10:27 - A téves feltevés? | ROG Armoury profilok
  12:32 - Hangteszt | Game teszt | Cinebench R20
  16:14 - Összegzés és Outro

  MIVEL NYOMJUK? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk
  Fórum ► forum.thevr.hu
  Honlapunk ► thevr.hu
  Facebook ► thevrtech
  Twitter ► wearethevr

ToTi
ToTi

Ez nem diszkoggömb de a G14 annál inkabb😅

22 perccel
hbladeh
hbladeh

Én 4K ban játszok 2070-el nagyrészt, és annyi a trükkje, hogy ki kell kapcsolni az anti-aliasingot. Élénkebb is lesz a kép tőle, és csomó teljesítményt megspórolunk vele. 27" monitoron annyira közel vannak egymáshoz a pixelek meg olyan picikék, hogy egyáltalán nincs rá szükség.

9 órája
Stef Grand
Stef Grand

3:00 biztos merném így dobálni :DDDD

12 órája
Pap Gabriella Enikő
Pap Gabriella Enikő

Coming out: Engem rohadtul nem érdekelnek a tech dolgok, azért nézem a videókat mert tetszik a hangod😂

20 órája
Peet Sender
Peet Sender

2070-nel 4K 60Hz?! Bravo... parasztvakítás. Inkább 2K 120Hz egy 5700XT vagy 2080S, R7 4800H-val, az már közelebb van a gamer laptophoz....

21 órája
MC2UH
MC2UH

8:53 Nem értem miért akarna valaki 4k-ban játszani egy 15 colos laptopon magában

Napja
Balázs Dénes
Balázs Dénes

Azért akik azt mondják, hogy csak fejhallgatón játszanak a "Gamerek", azokat leültetném a gépem elé a Logitech Z906 hangrendszeren játszani. Szerintem sokan kukába basznák a fejhallgatóikat. Nekem is van, nem is szar, de azért hangrendszeren játszani kurvára más. Érzed, ahogy remeg a levegő a mélyládától pl. Meg még egyéb nyalánkságok is vannak. Igaz ez panelban kivitelezhetetlen. :)

Napja
Olivér Horváth
Olivér Horváth

a Dust Removal funkció hol elérhető rajta? valaki segítene?

2 napja
Balázs Dénes
Balázs Dénes

Kurva jól néz ki a cucc. Végre nem ilyen mindenféle forma, összevissza megtört 3d felület. Sima, letisztult. Kezdem megutálni, ezt a "Gamer" formát. Már unalmas és attól nem lesz jobb semmi. Legyen letisztult, mint ez és ne "világíccson"!

2 napja
Bünözők és Hitvány Gazemberek
Bünözők és Hitvány Gazemberek

A negativ dolgokat sosem mondjátok el a termékekről amit bemutattok? Mert igy egyáltalán nem vagytok hitelesek. Olyan termék nincs ami tökéletes. Ti már csak termék reklámmal foglalkoztok. bereklámozzátok az asus termékeit elmondják milyen szuper milyen jo vegyétek meg és ennyi. Az igazságot meg nem mondjátok el. Az oldalatok már nem hiteles a számomra..

2 napja
Bünözők és Hitvány Gazemberek
Bünözők és Hitvány Gazemberek

@Csaba Kmetykó ha meg nem tesztelik le rendesen a terméket akkor nem értem minek csinálnak ilyen videot? Ilyen videot bárki csinál. Amugy nem kell sok idő hogy letesztelje valaki elég ha elinditasz 3 játékot már is látod hogy 95 fokra is felmegy. ha a venti nem jár maxon akkor még többre is vagy ha nem butitod le a cput akkor 98 fokra is felmegy és mikor hjátszol 90 fok fölött játszol állandoan ami tuti nem tesz jót a cpunak jó ha az ilyen laptopok 2 évet kibirnak a nagy meleg miatt Egyáltalán nem normális hogy nem képesek a gyártók egy olyan hűtőbordával előállni ami maximum 85 fokig engedi fel a cput . nem kéne mást tenni csak egy rendes hűtést rakni a laptopba normális hűtőbordával és ventivel. A laptopokba nincs más csak hűtőcső a hűtőborda az egy nulla szinte akkor persze hogy nem tud hűteni a venti rendesen ha ninc smit hűteni. Szuper mérnökök dolgoznak az asusnál akkor erre miért nem fóigyelnek oda ? Eladnak egy gamer konfigot és képtelenek egy normális hűtést belerakni már folyékony fém pasztát használnak hogy tudják hűteni a laptopot pedig csak annyi kéne hoyg egy uj korszerű hűtést kidolgozni ahol alul van a venti és rajta a hűtőborda kb 10 cm lenne a venti és az már kihűtené a laptopot és még nem is lenne olyan vastag . Okosan meg lehetne csinálni nem egy ötletem van . De nem foglalkoznak vele jo az ugy hogy játék közben 95 fokon játszik az ember és visit a venti. Ha nem fülhallgaóval játszol vagy egy nagy hangfallal hangosan akkor 10 perc után már igen csak zavaró az a visito hang. De persze a srácok szerint ilyen nincs. Az a baj hogy a srácok átestek a ló tuloldalára jó pénzt kapnak az asustól hogy azt mondják amit kell és nem azt ami az igazság. Ez itt a problémám. De persze szerencsére más oldalakon azért leirják az igazat de ha itt meg nem akkor minek van ez az oldal? hazugságokból az embereknek elegük van. Én nem egy laptopot teszteltem már tudom mit beszélek. Az egyik barátom a fixdirekt kft nél dolgozik és mást sem csinálnak csak olyan asus laptopokat vesznek be ami tulmelegszik. És mást sem csinálnak mint a vevő kérésére folyékony fém pasztával kenik a cpukat !! Ez az igazság amiről az asus nem szeretné ha tudna a közvélemény. Az igazság az hogy borzalmasan gyenge az asus laptopok hűtése ha nem igy volna mindenki 80 fokon játszana a laptoppal.

Napja
Csaba Kmetykó
Csaba Kmetykó

Amikor megkapnak egy ilyen terméket tesztre, általában nincs elég idejük ahhoz, hogy kiismerjék teljesen és felismerjék az esetleges hibákat. Lehet csak én voltam eddig mázlista, de bármit használtam komolyabb probléma az első pár hónapban sem jött elő, és a srácok igencsak nem tudják addig nyúzni. Igen, reklámozzák a terméket. Bemutatják, hogy létezik egy ilyen lehetőség is a piacon és te eldöntöd, hogy van-e szükséged rá. Lehet, hogy ezt én gondolom rosszul vagy legalábbis nagyon kevés ember gondolkozik így, de ha mélyebben akar valaki foglalkozni egy eszközzel, akkor úgysem (és nem csak a TheVR-ról van szó) a tech videókból fogja megkapni az infót, ami kell neki, hanem fórumokon és véleményekből.

2 napja
Silver Fox
Silver Fox

Nekem személy szerint tetszettek a vastag, nehéz, robosztus gamer laptopok. Nekem is van egy gamer laptopom. 4 cm vastag. Hozza a full hd ultra fix 60fps-t. És engem is meglep hogy mennyi erő rejlik egy vékonyka lapban...

2 napja
Tamás Frei
Tamás Frei

Srácok! Az asus aura creatorral sem lehet billentyűkénti effekteket/megvilágítást csinálni?

2 napja
Laliteszt
Laliteszt

Hála az égnek, hogy nincs numpad rajta, annyira jól néz ki így, ahogy van... Jobb nem is kéne.

2 napja
Nemeth Laszlo
Nemeth Laszlo

Nekem hiányzik a numpad.

Napja
wbak
wbak

Ilyet akarok, csak rog g17-ben. Azonos specifikációkkal, 144hz-el. Remélem fajin lesz, mert jövőhéten jön. :D

2 napja
wbak
wbak

3ms van írva, a scar az valami más. Én a mostani 10 genesrôl dumálok, amiben 1 tb ssd-van, meg 2070 super. Asszem az 3ms, mivel az van feltuntetve. Remelem nem hamis.

Napja
Nemeth Laszlo
Nemeth Laszlo

@wbak bocs tevettem a tuf, scar 3-ban

Napja
wbak
wbak

@Nemeth Laszlo 3ms van írva a panelra.

Napja
Nemeth Laszlo
Nemeth Laszlo

20ms körül van a kijelző válaszideje. Nézz inkább egy acert vagy msi-t. Jobb kijelzőt raknak be. 3-6ms-sat.

Napja
dominik Berecz
dominik Berecz

mi a... nekem van egy 1050 es vidikártyám és úgy zúg a gépem mint állat cod közbeb

3 napja
László Ángyási
László Ángyási

Nagyon jó termék az biztos.Nem régen vettem notebook-ot igaz nem ilyet.😉

3 napja
Morty
Morty

13:15 Oké, de ez normális, hogy folyamatosan 85-95 fok közt van a CPU, ha mondjuk egy 3 órás gaming session-t lenyomok?

3 napja
Nemeth Laszlo
Nemeth Laszlo

@Mortylaptopnál végülis belefér.

Napja
Morty
Morty

@Nemeth Laszlo oké, de ez nem válaszolja meg a kérdésemet :D

Napja
Nemeth Laszlo
Nemeth Laszlo

@Morty fizetett hírdetés. Mindenhol nyomtatja most az Asus. Nézz utánna független oldalakon. A kijelzője elég ratyi

Napja
Tony Wang Halasz
Tony Wang Halasz

Heyhó, hayhó 14 nanó. 🙃

3 napja
Morty
Morty

Nagyon érdekesnek láttam, hogy egyelten szót sem mondott a hőmérsékletről... 🤔🤔

3 napja
Official TeeRPaaK
Official TeeRPaaK

gayományos értelemben egy laptopot ne hasonlítgassunk már semmihez. A lényeg meg nem a har része a dolgoknak hanem a hűtés. minden fasz bele tud pakolni egy kis házba olyan powert ami már egy átlag usernek overkill de normális hűtést hogy ne folyamat 90 fokon ketyegjen belül minden azt senki nem tudja! A másik dolog meg az akksi idő az is szánalmas. avékonyításért feladni azt akét dolgot ami alényeg...

3 napja
Gergely Varju
Gergely Varju

Bocs, de feljött a videóról az ajánlat, mondván az ASUS mint téma nálam az utóbbi időben előkerült. No nem valami nagy vidámság miatt, hanem azért, mert a legutolsó garanciális ügyintézés 2 hónapig tartott. Ami egyetlen egy új termék bemutatójánál sem derül ki, hogy mi van akkor, ha valami gond van. Nem nagy katasztrófa. Csak az adott ASUS ROG gépet amikor megvettük, páran már szóltak, szar a hűtése, hajlamos alaplap hibához vezetni. Nos a másfél éves gépnél ez volt a 3. alaplap megdögléses eset. Meg volt közben egy HDD megdöglés, meg az aksi is kinyírta magát. Tök jó, hol ezt hordtuk szervizbe, hogy egy ügyfél ASUS gépét sokszor, szóval mondjuk úgy, mivel nem a futárra bíztuk a dolgot, a kelleténél jóval többször láttuk a Huszti úton a Fixdirect által üzemeltetett márkaszervizt, és az ott szépen összegyűlő sok laptopot. A gond csak az, hogy amikor "holnapra" ígérnek csereutalványt, akkor onnan 2 hétig se mi nem érjük el a magyar ügyfélszolgálatot, sem a Telekom ahonnan a gépet szereztük be (akkor az volt a leggyorsabb opció). De még a nemzetközi HQ is kért újabb adatot, mert a magyar supportból ők sem tudtak semmi infót kiszedni. Az, hogy lassúak egy dolog. Hogy felhívni őket 2 hétig nem lehet, mert 5 perc várakoztatás után dobja a hívást, az gáz. Hogy a support rendszerük be CC-z olyan címüket is ami már nem működik, így a "válasz mindenkinek" alapon küldött levél tuti visszapattan amatőrizmus. De az, hogy a kirívóan hosszú és problémás ügyintézés után elnézést kérni eszükbe se jut, mert természetes, hogy a vásárló szopjon... Na azt nem tartom vidám helyzetnek. IT területen dolgozunk, és ügyfeleink között akad ügyvédi iroda is, ahol szintén meggyűlt a baj ASUS gépekkel, a supporttal. Ha már gamer az ember, akkor hall klántársaktól is ezt azt... És azok a horror storyk amik után sokan mondják el, hogy ASUS terméket soha többet, sajnos nem tudnak kiderülni az új termékek tesztelésénél. Ismerettségi körben akad olyan aki tőlünk nyugatabbra dolgozik márkaszervizben. Rákérdeztem ő mit tud ajánlani, amire jött az érthető válasz: Ha tud olyat mondani amiből a 13 hónapja kiment széria nem döglik meg tömegesen 13 hónap alatt, az sem jelenti azt, hogy nem fog megdögleni 14 hónap alatt, és azt sem, hogy a most gyártott "ugyanolyan" kapcsán nem lett úgy optimalizálva a gyártás, hogy 3 hónap alatt megdögöljön. Olyan gépet érdemes venni, aminek a supportja, garancia kapcsán a policyje, stb. helyben olyan, hogyha bármi baj van, akkor sem lesz vele irreális szívás, hanem számíthatok a gyors és jó megoldásra és bízhatok a gépben. Mert a sok kiesés, a rossz garanciális háttér, stb. senkinél nem fér bele, és a legjobb szándékkal sem tudja a gyártó garantálni azt, hogy nem lesz szüksg a supportra. Azt viszont tudná garantálni, ha akarná, hogy a support jó legyen és baj esetén is számíthassunk rájuk. Amíg nem döglik meg, amíg nem derül ki pár hónap után, hogy a típus sorban megdöglik, stb. addig sok ASUS gépet kellemes, kényelmes használni, max a hűtés kicsit zajos. Ha baj van, akkor viszont a support szar. Sajnos az olyan gondok ahol driver, vagy más probléma miatt dolgok akadnak is könnyen megállnak ott, hogy "tudunk róla, látjuk, hogy nálunk a hiba, dolgozunk rajta valamit" és nincs update egy évig.

3 napja
XD Pistike 93
XD Pistike 93

Azért a zephyrus duonak jobban örültem volna

3 napja
Force Gee
Force Gee

Quake 3 meg Heroes 3 elzötyög rajta. :)))

3 napja
Hunor Zöld
Hunor Zöld

Ez a teszt alap esetben 25 perces lett volna csak Pisti megivott egy RedBull-os kávét s bepörgött! :))))) am. végre egy olyan gép amivel nem néznek hülyének egy irodai környezetben és a szünetekben legalább lehet COD-ozni, s nem kell beállni vele a banánbrokkoli turmixot szürcsölgető, bambusz nyakkendős almás nokia laptopot használók sorába :P :D #akimegértinyugodtansértődjönmeg :D

3 napja
Kiss Imi
Kiss Imi

A videó az nagyon jó lett, nekem ez a vastag alsó rész egyáltalán nem tetszik, és nekem a munkából kifolyólag, hiányzik a Num pad. Engem ez a laptop egyáltalán nem fogott meg. :(

3 napja
Tóth Bazsi
Tóth Bazsi

es a ryzen 9-es zephyrust mikor tesztelitek ?

3 napja
daneehu
daneehu

De csak látni

4 napja
Péo Péter
Péo Péter

Nekem az életemben sose volt pc vagy laptopom se most kapok egy Asus note book ot és nagy őrűlök huogy ősze jőtt 370 ezer FT ért 😁

4 napja
Ultimate Ultimate
Ultimate Ultimate

Gratulálok hozzá, milyen fajtát?

4 napja
* szabYYY
* szabYYY

Sracok, akarki, mindenki, mi a véleményetek tapasztalatok a Lenovo L340 gaming notebookrol? Arra a valtozatra lennek kivancsi amiben 9gen i5 van, es gtx 1650

4 napja
T Horv
T Horv

1660 ti 16gb ram minimum. Vagy mire is kell neked?

3 napja
MAGYAR RAJZFILMES
MAGYAR RAJZFILMES

Hol lehet meg venni ezt a gépet???

4 napja
-_- Blunt -_-
-_- Blunt -_-

Árukereső....

3 napja
Borisz 480
Borisz 480

6300rpm. Az én videókártyám max 3200 rpm. Szerencsére soha sem megy 2300rpm-ig

4 napja
Nagy István
Nagy István

Nem "akarnátok" olyan bemutatót, tesztet készíteni, ahol a 15"-os Lenovo IdeaPad C340 i5 és Lenovo Yoga C740 i7 gépeket mutatjátok be? A C340 200-240 ezer forint, a C740 400-500 ezer forint közötti árban. Mindegyiknek van drágább kivitele is. Van a Lenovonak egy Active Pen 2 ceruzája, ami tud 4096 nyomáserősséget megkülönböztetni. A két laptop használata érdekel ezzel az aktív ceruzával Photoshop és Lightroom alatt. Vagy mennyire használható jegyzeteléshez. Ez így a kettő az érintőképernyő és ez az aktív ceruza.

4 napja
Ferenc Szombati
Ferenc Szombati

hát annak sok értelmét nem látom, ha már 4K kijelző van benne, akkor az összes teszt FHD-n van csinálva... elfértek volna a 4K-s eredmények is (még ha nem is túl jók a számok, de na... ha már olyan a felbontása, illik azon is tesztelni)

4 napja
Gábor Forgács
Gábor Forgács

Személyes tapasztalat hogy a web-cam igenis tud hasznos lenni. Az otthon maradós időszak alatt tanuláshoz telefonról ment a Skype és ha esetleg írni kellett kicsit lassú volt a folyamat. Ezzel ellentétben laptopon gyorsabban ment és sokkal kényelmesebb volt megoldani mindent az óra alatt. Telefon állandóan csúszkált hiába támasztottam ki ( gyári Apple tok nem annyira kellene hogy csússzon és mégis). Szóval hasznos tud az lenni gamer laptopban is. Acer Predator Helios 300-at hajtok

4 napja
Gyurkó 619
Gyurkó 619

2:54 🤣

4 napja
Lastname Firstname
Lastname Firstname

Khm 845000forint khm

4 napja
Peter Kelemen
Peter Kelemen

Start+shift+s a a snipping tool :D de ez a megoldás könnyebb sokkal persze :)

4 napja
Márton Köcse
Márton Köcse

Nagyon tetszik a gép, remélem több gyártó is elindul ebbe az irányba, hogy nem kell minden laptopnak úgy kinéznie mint egy dtm autó és 80-as évekbeli disco keveréke. Mikor építettem a gépem, a háznál nagy kitétel volt, hogy véletlen se ablakos legyen, plusz nehogy világítson, már a bekapcsoló led is olyan mint egy supernova. Elég nekem éjjel, hogy a monitorom kivakít, nem kell mellé egy karácsonyfa is. Persze designos tud lenni, meg haveroknak lehet vele flexelni, de gyakorlati haszna nincs...

4 napja
Zsolt Toth
Zsolt Toth

Sziasztok Lesz az új Asus Zephyrus duoról teszt? Ha laptop tesztről van szó akkor számomra csak a VR a z igazi. :D

4 napja
Joel Tamási
Joel Tamási

A Fortnite fut rajta?

4 napja
Joel Tamási
Joel Tamási

@Balázs Szalay Dehogy is🤣🤣🤣🤜🏻🤛🏻

4 napja
Balázs Szalay
Balázs Szalay

Komolyan?

4 napja
Th3spartan
Th3spartan

6:47 OK :D :D

4 napja
supla 91
supla 91

Végre a gamer nem azert gamer mert otromba és mindenhonnan rgb-ben vilagit. Ideje volt már...

4 napja
SGTBen88 HUN
SGTBen88 HUN

800.000-ért...huh, ezért vettem Ps4 Pro-t. Grat annak akinek van erre. A kocsim fele ennyit ér :/

4 napja
KillerMonk71
KillerMonk71

Most őszintén? Első ránézésre is gamer laptop kinézete van. :D

4 napja
T Horv
T Horv

Persze rajta van a matricán 😁😁

3 napja
Martin Nagy
Martin Nagy

Nekem teljesen megfelelne mert egy két játékal játszom amivel ez biztos nagyon jol megbirkozna :) :D

4 napja
cukor 69
cukor 69

Hello szerintetek megeri egy gtx 1050 i5 7300 16gb ram rol valtani egy uj laptopra?

4 napja
Balázs Szalay
Balázs Szalay

Ha kell a jobb teljesítmény és van rá pénzed, igen.

4 napja
SAM I AM
SAM I AM

na ez a noti szép és erős és az ára is ehhez mérten persze, de remek. sajnos én a jó büdös életben meg nem tudnék venni egy ilyen, de biztosan van adócsaló nézőtök vagy olyan aki "apuuuuu" felszólalással megkaphat egyet, de én sajnos dolgozó nép vagyok és inkább egy otthoni gépet rakok össze ennek az árából. Bár nem tagadom, ez a gép megéri azt az árat amit képvisel és ilyet ritkán mondhatok. Hozza az elvártakat és noti módjára, ASUS-tól nem várt módon, ezt 1 millió alatt adják. Na ez lepett meg. Első csapásra, olyan 1.2 millióra tippeltem, de nagyon mellé lőttem és ez volt pozitív hatással az értékelésemre. Teljesítményéhez ÉS márkajelzéséhez híven én többre tartottam és persze piszkosul nem is bánt, hogy ettől jóval olcsóbb. Remekül be lett árazva. ...csak sajnos nem nekem. :'( Mindenesetre jó látni, hogy nem szálltak el a valutákkal az egekbe megint, ahogy elvárhatjuk egy rém nagy részt megbízható és supportjában is működő márkától. ^^ Csak így tovább ASUS! :D

4 napja
sOnt
sOnt

A háttérkép linkje? :D

4 napja
Victor Portillo
Victor Portillo

A downloadsnál

4 napja
Victor Portillo
Victor Portillo

rog.asus.com Wallpaper menüben találhatsz ilyet

4 napja
Rebel Peti
Rebel Peti

sOnt google a barátod

4 napja
Dávid Erdélyi
Dávid Erdélyi

A win10 screenshot-hoz nem feltétlenül kell dedikált billenytűgomb. A WIN + SHIFT + S billentyű kombó is pont ugyanezt a feature-t hozza elő és szerintem ez a kombó még mindig jobban kézre áll mint bármilyen FN + Fxx gomb lenyomása

4 napja
Barnabás Tóth
Barnabás Tóth

Szia Pisti, ez studioban azert hangos lenne nem?

4 napja
Zsolt F
Zsolt F

6:15 hogy erre minek külön kombinációt berakni ha már van ennek a funkciónak alapból....

4 napja
Zsoca
Zsoca

@Nagy István Alt+print screen pedig azt az ablakot fényképezi, amibe belekattintasz.

Napja
Nagy István
Nagy István

A Win+PrtScr ismertem, a Shift+Win+S új volt.

3 napja
Hasikoma
Hasikoma

Remélem egyszer kiülünk a tóra pecázni Pistivel.

4 napja
OldsCoolGame Levy
OldsCoolGame Levy

Ékes példa arra hogy nem attól gamer cucc valami ,hogy világít mint egy karácsonyfa.

4 napja
Ult HUN
Ult HUN

Nekem ennek a gépnek a régebbi verziója van nagyon szeretem, csak 2060 van benne mert akkor még csak az volt a maxos de ezzel is el lehet szerencsére játszogatni. Jó lett a videó!

4 napja
a⃫ b⃣EL •_•
a⃫ b⃣EL •_•

Imádom ezeket a nootbook teszteket be mutatásokat

4 napja
Sandra Sos
Sandra Sos

Ahogy Pisti zsonglőrködik a laptopal

4 napja
Mr Fightonly
Mr Fightonly

Na de Pisti... A Screenshot buzis!!

4 napja
Karma Akabane
Karma Akabane

menyi ber kerul?

4 napja
reazorgb
reazorgb

de miért nem említetted meg a folyékonyfém gyári pasztát? Annak köszönhető a jó teljesítmény

4 napja
Ádám
Ádám

7:15 Én egy olyan laptopot használok minden nap amin combo jack csatlakozó van. Ezzel nem lenne gond magával csak ami szoftver van a combó jackre az egy fos. A mikrofonja nem működik a fejhallgatónak ha fejhallgató módban van meg ilyenek. Ha azt akarom hogy hallják amit beszélek hangszóró módban kell lennie a fejhallgatónak. Jó lenne ha rendes szoftver lenne erre.

4 napja
Gergely Szücs
Gergely Szücs

Srácok újabb fantasztikus laptopot mutattatok be, esetleg a nemrégiben kijött G14-ről is lesz bemutató?:) Nagyon érdekelne az is

4 napja
Levi Maródy
Levi Maródy

Tervezőknek is tökéletes

4 napja

Következő

MEGÉRI?! | NVIDIA GeForce RTX 2060 teszt

19:15

MEGÉRI?! | NVIDIA GeForce RTX 2060 teszt

TheVR Tech

Megtekintés 212 E

iPhone 11 Pro Max teszt: PRO vagy NEM PRO?

29:38

iPhone 11 Pro Max teszt: PRO vagy NEM PRO?

TheVR Tech

Megtekintés 342 E

Gordon Ramsay's perfect burger tutorial | GMA

09:56

Gordon Ramsay's perfect burger tutorial | GMA

Good Morning America

Megtekintés 56 M

They SAID this would be EASY... - Gaming at 8K 60fps

20:13