A maffia-politizálás magyar atyja - bemutatjuk Simicska Lajost! | második rész | PartizánINFO

 • Közzététel: 6 napja

  Partizán

  Tartam: 1:06:18

  Simicska Lajos.
  30 éve fogalom a magyar politikában - és koronként változó megítéléssel. Volt a politikai jobboldal megmentője és védőszentje, amikor még a Fidesz gazdasági stabilitásáért dolgozott; volt királycsináló és hírhedt adóhivatali vezető; megalapozta ellenzékben a fideszes médiabirodalmat és aktívan segítette a Harmadik Köztársaság szétverését; 2010 után ő lett Mészáros Lőrinc - még Mészáros Lőrinc előtt - majd a híres 'G-Nap'-ot követően megvetett és gyűlölt ellensége a Fidesznek.
  Vagy nem? Simicska még bukásával is csak építette a fideszes politikai tábort, és ez talán magyarázza is, hogy miért vonulhatott le csendben, megtartva vagyona jelentős részét.
  Az ismeretlen Simicska - most megismerhetővé válik!
  Tetszik az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár száz forinttal! bit.ly/2UmOlPf
  Nem tudod nézni? Mostmár hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
  Kövess minket facebookon! partizanpolitika/
  Kövess minket instagramon! partizanpolitika
  Hallgasd meg zenei válogatásainkat! www.mixcloud.com/partizansequencer/

K-Monitor Egyesület
K-Monitor Egyesület

Közpénzes-korrupciós sajtóadatbázisunk harmadik szereplője: https://k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/simicska-lajos

5 napja
frank
frank

@Ferenc Németh ufo hívők előnyben :D

2 napja
Ferenc Németh
Ferenc Németh

Nem akarom magam ismételni beszéljünk már arról a judeoplutokrata ügynökhalozatro l amely ezt a világméretű tolvajlásnak a fedőszervezete és mindig valamelyik nemkívanatos ügynökükről lerántja a leplet.Milyen érdekes még egyetlen ügynök sem végezte basziban vagy nem lett hajléktalan mindig is a lebuktatója gondoskodott róla.

4 napja
Berzerker9323
Berzerker9323

Ez a színvonal világi! Részletes és komoly munka van mögötte ez vitán felüli. Nagy kár hogy kurvára unalmas. Javaslom, hogy csináljatok egy rövidebb verziót is ahol 10 percen össze tudjátok ezeket foglalni, mert 20 perc után szinte lehetetlen nyomon követni az eseményeket.

5 órája
Ádám Lőrincz
Ádám Lőrincz

Nem érdekli ez a választókat vagy else jut hozzájuk vagy el is jut nem fogják fel. Vagy fel fogják de nekik is jó a mostani rendszer. Akárhogyis ott van az oldalukon 2,5 - 3 milla stabil szavazó. Megkerülhetetlenek még évtizedekig.

11 órája
Baladár
Baladár

Vicces vagy, Kazár Kázmér.

21 órája
Rocky Farpofa
Rocky Farpofa

De jó, hogy kűldtem nektek pénzt, ellenben 5 percenként jön be reklàm. Kapd be lógómellű Marci!

21 órája
Rocky Farpofa
Rocky Farpofa

@saddsadsaaz ledz

2 órája
saddsadsa
saddsadsa

Rakj már föl egy adblockot pls

2 órája
Rocky Farpofa
Rocky Farpofa

@Balázs Hangyási na mimdegy befejezem a síràst, mert legalàbb a kontent jó

10 órája
Balázs Hangyási
Balázs Hangyási

Ha telefonrol nézed tekerd a videót a reklámok után egyenként és is ki lehet játszani ;)

17 órája
pecellosi
pecellosi

46:00 Fasiszta hordák... Marci, én is rühelem a Fideszt, de az ilyen kifejezések miatt inkább őket választanám mint a Ti fajtátokat. Pedig Istenkém mennyire azt kívánom ez bárcsak ne így lenne, de sajnos tesztek róla...

Napja
otthonzulles
otthonzulles

Kíváncsi vagyok, Lajos ezt megnézte-e, mit mondana? Kötve hiszem, hogy buborékba költözött.

Napja
Tibor Majoros
Tibor Majoros

A Fidesz egy mocskos, rohadék, alávaló és gátlástalan bűnszervezet. Semmi több! :(

2 napja
Jézus 2.0
Jézus 2.0

Hasznosak ezek a müsorok, csak kár hogy te meg a libernyák maffia embere vagy.

2 napja
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf

Simicska azért nagy koponya, ha az energiáit az ország felemelésére összpontosította volna... Kelet-Európa ékköve lehetett volna hazánk. Csak a történelem olyan mint a foci... nincsenek benne MI LETT VOLNA HÁ-k. 🙃

2 napja
MrRegosBendeguz
MrRegosBendeguz

Vérlázító, de akárki akármit mond, nagyon okos csapat. Az MSZP a fideszhez képest dúsgazdag pártként kezdte és ennek ellenére nem tudtak élni az lehetőségeikkel.

2 napja
Vas Dezső
Vas Dezső

Remélem lesznek az MSZP-s hazafiakról is egy pár ilyen videó.... kis fasz...mire is jó ez az egész...???? Egyébként így működik az egész világon a Politika...az Isten mentsen meg, hogy ezek a kis libsik hozzá férjének a kormányzáshoz!!!!

2 napja
Vas Dezső
Vas Dezső

Remélem lesznek az MSZP-s hazafiakról is egy pár ilyen videó.... kis fasz...mire is jó ez az egész...???? Egyébként így működik az egész világon a Politika...az Isten mentsen meg, hogy ezek a kis libsik hozzá férjének a kormányzáshoz!!!!

2 napja
Benoit Croatinsky
Benoit Croatinsky

Bekapcsolom az irónia gombot: On ■□ Off Mindég mondom: pont úgy lesz Anikó néni az MTA elnöke, ahogy a Természettudományi Múzeum sem költözik Debrecenbe! (31:39) A másik, hogy a 133 bátor ember hangját, mindig csak egy szoknya mögül hallani. Skót szoknya takarásából! Meddig lesz Rosseb Visszadáváris Dzsuvásviki (született: Fides Castro) a magyarok miniszterelnöke? Ameddig akar! --- Éljen a kádárok géniusza! /// All Hail genius of kadharians! Csak a focializmus! /// Just the Best! Just the Focialism! FC means in other World: Football Club! FC means in Hungary: £inancial Cr¥m€$! Irónia gomb "kipcsak"olva: On □■ Off

2 napja
G. Judit
G. Judit

https://mfor.hu/cikkek/makro/orban-viktor-kibekult-simicska-lajossal-otmillio-forintot-nyert-a-fidesz-volt-penztarnokanak-panzioja.html Lehet, hogy nem is annyira valóságtól elrugaszkodott ötlet, hogy az összeveszés csak vetítés volt...

2 napja
Családnév Utónév
Családnév Utónév

Ezek a román oligarhákhoz képest szentéletü Teréz anyák...😆

2 napja
Laszlo Dekany
Laszlo Dekany

Aki nem ma született politikai bárány, az pontosan tudja hogy a maffia politizálást az SzDSz hozta be kis hazánkba, amely párt ugyibár, partizánék elődje... e politizálási forma az MDF - SzDSz paktummal kezdődött, Kuncze belügyminisztersége alatt teljesedett ki, és a mai SzDSz - Fidesz csendes koalícióban is folytatódik, állami szintre emelve... https://www.youtube.com/watch?v=OJ9HZ4SYcRA

2 napja
Adamson Wise
Adamson Wise

Remélem a fasiszta hordákba minimum beleértette az azonosító szám nélküli rendőrtsrroristákat is. Igen, ez is vastagon - ha nem a legvastagabban - hozzájárult a fidesz 2/3-hoz.

2 napja
István Liberál
István Liberál

mennyi 1szerű orbánfóbiás birka! 30 év telt el a gengszterváltás óta és horn, d209, kurcsány, libás alatt dúskált a magyar proli a jó fizetésben, magas nyugdíjakban, a leggazdagabbak voltunk az eu-ban, aztán jött ez a patás orbán és ellopott mindent, magyarország felett fekete felhők vannak, és az éjsötétben hal éhen bangóné kunhalmi népe!

3 napja
péter nemecz
péter nemecz

A kárpótlási jegy sem lett kifizetve a károsultaknak, minden ígéretük ellenére. 1994-es értéken 4 milliárd forinttal tartoznak, mint a mai napig plusz a kamatok és ezt is ellopták. Ma már ez kis összegnek számít de akkoriban a teljes reprivatizáció felért volna egy államcsőddel ezért lett a részbeni kártérítési forma a kárpótlási jegy. Amiből az Ungár, Leisztinger és még sok más oligarcha közvetve vagy közvetlenül milliárdos lett. Erről érdekes módon senki nem mer lépni még az ellenzék sem, pedig a Simicska és Orbán vagyon ehhez képest bolhafing, ráadásul az évtized lopása a bennfentes kereskedés és egyéb törvénysértésekről nem is beszélve. 2020-ban is az elévülésre játszanak, mint a kommunista szüleik a Béke-kölcsön és a Terv-kölcsön kapcsán, amihez az ellenzék még asszisztál is, mivel anno kuláknak kiáltottak ki minket, (2-20 ha)

3 napja
Ilona Lujza Csóka
Ilona Lujza Csóka

Hogy ez a Simicska milyen szèpen àtverte az igazi hir tv-t .

3 napja
Varga Attila
Varga Attila

Rogán Tóni '95 xd

3 napja
Szabolcs Pintér
Szabolcs Pintér

Tetszik a kereskedelmi rádiós "agysebész" tulajdonosok és műsorok megfogalmazás. Óránként negyven perc /kokkodzsámbó/mehet, megtűrjük. "De az állami céges hirdetésekért cserében a híreket mi adjuk, frissen, ropogósan az MTI-ből.

3 napja
Péter Bognár
Péter Bognár

Nos, hát csodálkozunk, hogy a fidesz, miért írja számára elveszíthetetlenre a választási rendszert. Mert ha még a káoszos elenzékból akármennyire is cselekvés képtelen kormány alakulna. Legalább az európai ügyészségbe könnyen bevihetné az országot, melynek vezetője az a Laura Köves Conduta asszony, aki a román korrupciós ügyászség élén gátlástalanul lesittelte az ottani politikai elit nagyját. Oszt aztán ezek között a maffiózók között nyilván akadna olyan (ha éppen a megalázva a vidéki birtokán szezelgetó Simicska Lajos maga), aki a saját büntetlenségéért cserébe tálcén szállítaná Brüsszelbe a perdöntó bizonyítékokat.

3 napja
László Cséri
László Cséri

Pont, pont, vesszőcske, Készen van a fejecske. Kicsi nyaka, nagy a hasa, Készen van az oligarcha! A korrupció (a latin corruptĭo, romlás, rontás szóból) olyan törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző cselekedet, amely során valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat. Attól függően, hogy milyen pozícióban van az előnyhöz juttató, beszélhetünk például politikai, közigazgatási, orvosi, rendőri, katonai vagy gazdasági korrupcióról. Magyarország világviszonylatban közepesen korrupt ország, míg az Európai Unióban a legkorruptabb csoporthoz tartozik. 2014-ben a 175 országot rangsoroló indexben 54 pontot kapott, és ezzel az ország akkor még a 47. helyen állt.[4] Az elkövetkező években a helyzet tovább romlott, a Transparency International jelentése szerint 66. helyre került, ezzel az Európai Unió országai közül egyedül Bulgária tekinthető korruptabb országnak.[5] A Transparency International 2008-ban publikált jelentése szerint a korrupció Magyarországon széles körben elterjedt, különösen veszélyes az üzleti és az állami szféra találkozási pontjain, és jelentős probléma, hogy a visszaélésen kapottak nem esnek rossz társadalmi megítélés alá. „A Magyarországon tevékenykedő üzletemberek szerint hazánkban nem, vagy csak rendkívül nehezen lehet korrupciómentesen érvényesülni az üzleti életben. A gazdasági élettel összefüggő korrupciós jelenségek az üzletemberek számára nagyobb problémát jelentenek az üzleti és a közszféra találkozásánál, mint az üzleti szektoron belül. A párt- és kampányfinanszírozás reformja, a jogszabályok következetes végrehajtása, valamint az etikus üzleti magatartás terjedése nélkül nem fékezheti meg a korrupció” – írta közleményében a Transparency.[6] Az Európai Unió (EU) 2014-es jelentése szerint a magyarok 89 százaléka gondolja azt, hogy a korrupció széles körben elterjedt, míg az EU átlag 76%. A megkérdezett magyarok szerint 13 százalékától már elvárták, hogy megvesztegessen (míg az EU átlag 4%).

3 napja
László Cséri
László Cséri

Korrupció mint olyan,két esetben rossz..... Amikor még nem vagy benne...... És amikor már nem vagy benne.......

3 napja
Erzsébet Kiszel
Erzsébet Kiszel

Hát igen Orbánig a bal oldal uralt mindent,kivétel nélkül mindent....egy részét át kellett venni a jobb oldalnak,ha hatalmon akart maradni..sajnos az Antal kormány azért bukott meg,mert nem volt semmi a háta mögött...mit is mondott Medgyesi a TV-ről?

3 napja
Mária Kovács
Mária Kovács

Épp olyan gazember mint a haverja!

3 napja
Noemi Bujáki
Noemi Bujáki

8:40 42:32 hát ez nagyon érdekes ez a kavarás. 51:23 alkotmányos költség klassz név a lefizetésre.

3 napja
Andras Krasznoi
Andras Krasznoi

Tudjuk Orbán pocsék miniszterelnök, de zsenialis hatalomtechnikus. Az Orban-Simicska féle mübalhénak csakis az lehetett a célja hogy a Jobbikot lesöpörjék a politikai palettárol, mert Orbán vérig sértődött Vona parlamenti felszolalásainak minden mondatán. A legjobban a képébe vágott igazságok voltak számára elviselhetetlenek. Más kérdés hogy ez jo taktika volt -e Vona részéről, de Orban képtelen volt eltürni , Igy Simicskával azt a tervet eszeklték ki hogy eljátszák a nagy összeveszést és felcsillantsák a Jobbik elött azt a lehetőséget hogy számithat egy jelentős kampánytámogatásra, amivel esetleg sikerül a választásokon megverni a Fideszt. Simicskának sikerült ebbe a tévhitbe belelovalni Vonáékat. Aztán persze ez nem jött be, de a Jobbik a választások elött azért sok vidéki szavazot tudott megnyerni, Igy a legnagyobb parlamenti frakcio lett. A Jobbik elleni a második támadás azután az ÁSZ birság volt.

3 napja
Rédley-Szűcs Tamás
Rédley-Szűcs Tamás

Volt egy olyan mítosz, hogy Simicska letétbe helyezett egy videót az ügyvédjénél, hogy ha bármi történne vele, akkor abból majd minden kiderül (ez lehetett a várt atombomba). És ez egy nagy ziccer hetetett volna az ellenzéknek, hogy ha kinyírják, akkor Orbán fejére zuhan a bili. De Simicska jól van azóta is. Persze még bármi történhet.

3 napja
Sly6555
Sly6555

A mercis intro jobb volt 👌😁

3 napja
Edit Levay
Edit Levay

Ezek a szocik annyira balfaszok voltak, hogy tulképp már 2002és 2010 közt is ezek épjtették gazdasági hátterüket. Ez tényleg történelmi bűn. Nem beszélve az Szdsz-ről, ami ezt az egészet végig asszisztálta. Tényleg van abban ráció, hogy ezeket nem szabad még egyszer a hatalom közelébe engedni. ha véletlen megbukna a rezsim....

3 napja
eAZy Bee
eAZy Bee

Sajnálatos piszkos vízben nem lehet fehérneműt mosni. ..és nagyon rosszul világítod meg a "tényeket " nyakatekert "igazságok"👎

3 napja
Gyula Sz.
Gyula Sz.

Simicska a példaképem. mindenki róla beszél, a maga ura és ez mindenkinek fáj.

3 napja
Tamas Ve
Tamas Ve

Az a fránya technika, mindig a legjobbkor romlik el: - Expressz újság - APEH "hosszú bájtok éjszakája" - 2018-as országgyűlési választások

3 napja
Inszekció Anális
Inszekció Anális

Ezt a rogán nevű szart akkor kellett volna agyonverni.

3 napja
HANGROSTA
HANGROSTA

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 napja
Judit Kamondi
Judit Kamondi

szerintem kapcsolódik - Magyar Tudományos Akadémia új főnökség 2020 augusztus 1-jétől - Vidnyánszky Attila kuratóriumi "izé" Színművészeti Van ÚJSÁG?

4 napja
Róbert Dankó
Róbert Dankó

Baszki! Ha az ebben elhangzottaknak csak a fele igaz, már akkor lógnia kellene a teljes Fidesz elitnek!!!!

4 napja
lazac33
lazac33

Mondjuk Simicska csak relatív járt jól. Ő volt a legnagyobb oligarcha, most meg a milliomosok keserű kenyerét eszi :p... Szerintem közben békült ki Orbánnal és a válás tényleg fájdalmas volt, mindkettőjüknek és Simicska valójában vesztesként jött ki belőle. Nem a tanyák miatt fektetett egykor olyan sokat Orbánékba. Sajnálom a sok embert aki Simicska és Orbán játékai miatt veszítette el a munkáját, sőt tisztességét is. Szolidaritásom. :(

4 napja
Szenczi Robi
Szenczi Robi

Követem a dokumentum sorozatokat, amiket TE illetve TI csináltok. A magyar politikai-gazdasági-érdek mafia és mint ilyen történelmet mindig követem. Az otthoni politika tele van olyan személyekkel és kapcsolatokkal, amik rendesen meglepnek szinte mindenkit. Lehetne pár epizód -amit karcoltatok is -a jobb és bal oldali mafia kapcsolatokról. Vagy pl Habony vagy ki is Mészáros? Vagy ott volt Princz és más személyek. Olyanok vagytok mint egy jó drog. Soha nem elég ....

4 napja
lazac33
lazac33

1998-2002 között euroatlanti elkötelezettségű volt. Ezt a Putyin bartságot Gyurcsánytól örökölte Orbán.

4 napja
Hidro Poni
Hidro Poni

marci, biztos csak veletlenul maradt ki hogy a defend elere idokozben csintalan elvtars kerult..ugye? :DDD

4 napja
Doktor Zsugabubus
Doktor Zsugabubus

Szeretem ezeket a videókat. De lehet jobb lenne több részre bontani, mert olyan sebességgel öntöd (hadarod) rám az infókat, hogy az már szinte befogadhatatlan. Aki nincs úgy képben a nevekkel, meg az évszámokkal, mint te, annak nagyon résen kell lenni :(

4 napja
Katalin Szelezsan
Katalin Szelezsan

Én háromszor néztem meg, hogy többé kevésbé minden átjöjjön 🙂

4 napja
Gábor Bakos
Gábor Bakos

Baromi jó ez a videó, nagyon alapos meg minden, de ettől a 2 órán keresztül tartó egy hangon előadott harsogástól már szétmegy a fejem.

4 napja
Gabor Pok
Gabor Pok

Köszönöm a munkáját!Vérlázító,hogy mindenki élhetne jól de ezek a beteg hatalomra éhes élősködők ellopják az erőforrásainkat!!!Kérem vigyázzon magára Ön és csapata is mert ezek semmitől sem riadnak vissza!

4 napja
Elek Beviz
Elek Beviz

Arról mikor csinálsz videót, hogy mikor és melyik ügynökség szervezett be?! Azt is szívesen meghallgatnánk!

4 napja
Judit Kamondi
Judit Kamondi

ijesztő hajrá barátaim

4 napja
uluszuki64
uluszuki64

És mi lesz Fletó kielemzésével, még a ballib szarokkal? .Az is megér egy misét ...Az 1.rész és ezután nyugodtan ki lehetne írni, Magyarország nem létezik már... mert magyart nem látni...szinte az összes tolvaj szereplő, kaftánt, kipát levetett nem magyar bevándorló. Ezt részben eddig is tudtam titkos könyvekből, de ezzel bebizonyították, hogy ők vannak valójában minden mocsok mögött, minden az országot tönkre vágott lépések mögött... teljesen mindegy melyik oldal, mindenütt ők vannak, ahogyan látható, ahogyan most bebizonyította a szintén "muzsikus". Bravó !... De hol vannak a magyarok?! ( költői kérdés) --- lezüllesztették, nincstelenné tették, elüldözték az országból, legyilkolták ,a maradék pedig éhbérért gürizik ezeknek!!

4 napja
Ágnes Gábor
Ágnes Gábor

Fletó már volt

4 napja
Gombi Gombka
Gombi Gombka

Ez a kettö szarjankó együtt böven elég ok,hogy ne nézzem ezt meg.

4 napja
Márton Ziegler
Márton Ziegler

A Simlicska, mi?

4 napja
H Geri
H Geri

Az nem kis szégyen, hogy orbán még a 2/3-os Horn kormány idején is azt csinált, amit csak akart. Már akkor elkezdte a saját embereit bebetonozni mindenhova. És a sok buta fideszes meg a baloldalt vádolja azzal, hogy a sajátjait ülteti mindenhova. :) Nem mondom, ilyen is biztos volt, de a gond az, hogy orbán sajnos mindenhova úgy bebetonozta az embereit, hogy esélytelen volt sokszor eltávolítani. Pláne a főügyészt. Ennek a gazembernek nemzet ellenes bűncselekményekért kéne felelnie nemzetközi bíróságon. Az a vicc, hogy egy ilyen gazembert értelmes országokban nem, hogy a nép elzavarna, de még börtönbe is csuknák. Nálunk meg még 10 évig uralkodhat is. Pontosabban 14 az első országrombolással együtt. És akkor a magyar lenne a különleges, mindenek felett álló nép? :D

4 napja
Barnabás Antal
Barnabás Antal

Szerintem,profi munka.....igenyes....

4 napja
Chiago Chico
Chiago Chico

Tények, tények, tények.....ej, de fájdalmasak!

4 napja
Tekla Zsinkai
Tekla Zsinkai

Princz annyira fosott anno, hogy saját Izraelben kiképzett mini hadsereget tartott fent évekig. :D

4 napja
dji flyer
dji flyer

Gyurcsanyrol mikor lesz ilyen bemutató film?

4 napja
Ágnes Gábor
Ágnes Gábor

volt,keressen rá a Partizánon

4 napja
Máté Vizhányó
Máté Vizhányó

Egyrészt köszönet a videóért! Másrészt... Bár lényegtelen, de azért amíg bennem van leírom. A videó végét nem tudom akceptálni. Tény: nem elképzelhetetlen ez a narratíva, de amennyi érv mellette szól, annyi ellene is. - ha jobban megnézzük előbb vagy utóbb mindenki eltűnt a Fidesz elitjéből - talán Pintér Sanyi bácsi nem, de ugye róla külön készült videó, amiből kiderül hogy valószínűleg ő túl sokat tud ahhoz, hogy eltűnjön. Előbb-utóbb Lajosnak is el kellett tűnnie a sorminta alapján, csak mindenki mással ellentétben, neki elég sok minden volt a kezében ahhoz, hogy ez szépen csöndben történjen. - ehhez jönnek hozzá azon információ morzsák, hogy azért titokban nélküle is bizniszeltek, tehát valamikor tényleg el akarták tüntetni - és már csak azért is el akarták tüntetni, mert sokaknak nem volt szimpatikus - bomlasztotta a párt fegyelmet (lásd: Kövér) - két részen keresztül folyamatosan az volt a visszatérő motívum, hogy Simicska egy zseni, de végtelenül impulzív egyéniség. Evégett már szerintem önmagában elképzelhetetlen az, hogy higgadtan meg lehessen vele beszélni azt, hogy "Lajos, nézd! Itt a karriered vége. Most az lesz, amit én mondok." - "A Lendvay utcán nem bízzák a véletlenre a fiúk." - igen, de nem. Azaz... Igen. De ez még nem feltétlen jelent mindent. Előtte és utána is hiába nem bízták a véletlenre a dolgokat, azért ők is hibáztak. Mint ahogy egymás után két választást is elbuktak és ahogy idén márciusban a korlátozások előtt Orbán reggel még azt mondta, hogy nem lesz semmiféle para, este meg már bejelentést tett, mert a civilek el kezdtek mozgolódni... Ezekből tisztán látszik, hogy Orbán és a Fidesz agytrösztjei sem tudnak mindennel számolni és néha hibáznak. - mivel Lajos impulzív ember ezért a bosszút sem tervelte ki teljes mértékben. Plusz nem is politikus, ezért is számíthatta el magát azzal, hogy a Jobbik megverheti a Fideszt. (- Arról nem beszélve, hogy én még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy az a bizonyos választás teljesen tiszta volt. Engem a mai napig nem tisztázott szerver leállás és erről való teljes csönd egy kicsit aggaszt...) - Lajos a történtek után mindenhová Geiger–Müller-számlálóval ment, - állítólag mert tele volt a gatyája, hogy kinyírják. És még írhatnám sokáig. Szerintem egyszerűen belenyugodott abba, hogy legyőzték és hogy elszámolta magát: a sok évtizedes barátság nem ért annyit, amennyinek gondolta. Egy szó mint száz: az hogy kitervelten tűnt el, mint írtam nem lehetetlen, de véleményem szerint ez az elmélet nem veszi számításba az emberi részét a történetnek.

4 napja
Borisz Penge
Borisz Penge

Dolgoztam MFB-sekkel, kretén egy társaság.

4 napja
Zoltan Bíró
Zoltan Bíró

Simicskának mérhetetlen bűnei vannak remélem utóléri a végzet

4 napja
Borisz Penge
Borisz Penge

'1995: Rogán búrája: PRICELESS

4 napja
MrRegosBendeguz
MrRegosBendeguz

Kétlem, hogy életében valaha is kapott csókot szerelemből.

2 napja
Borisz Penge
Borisz Penge

2002, Rogán búrája ultimate.

4 napja

Következő

Oroszország titkai /Novaja Zemlja/ a félelem szigete

42:45

Máltai lányok - létrontás a gyakorlatban

11:48

Máltai lányok - létrontás a gyakorlatban

Puzsér Róbert

Megtekintés 530 E

Kicsoda Áder János?

34:13

Kicsoda Áder János?

Partizán

Megtekintés 108 E

Gálvölgyi János a legyen ön is milliomosban

24:16

Csányi Sándor teljes életútja!

52:45

Csányi Sándor teljes életútja!

Partizán

Megtekintés 194 E

Svájci szívatás . Mindig van rosszabb !

31:26

Svájci szívatás . Mindig van rosszabb !

st22lacika

Megtekintés 124 E